Louis Ivi Mare: Άνοιξε τις πόρτες του το πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάφο

Με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας αλλά και την εντυπωσιακά μεγάλη πισίνα, οι επισκέπτες του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου "Louis Ivi Mare" μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια καλοκαιρινή διαμονή που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη! 
 
 
Tο λευκό συναντά το γαλάζιο, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο και προδιαθέτουν τον επισκέπτη για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, με συγκλονιστική θέα που μυρίζει καλοκαίρι και πολύτελεια. 
 
Διαβάστε ακόμα: Fleet Management: Γιατί μία ναυτιλιακή να έχει έδρα τη Λευκωσία
 
 

Tα 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 1 εσωτερική και 1 εξωτερική πισίνα- η μεγαλύτερη σε μήκος στη Πάφο- σας περιμένουν να βουτήξετε κυριολεκτικά και μεταφορικά στην άνεση και την κομψότητα, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα: Ποια η αξία των 100 κορυφαίων συναλλαγών ακινήτων του 2018

 

 

Σε αυτές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, πισίνα για παιδιά και το σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα.

Στο Louis Ivi Mare θα εντυπωσιαστείς από τον τρόπο που το προσωπικό ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του επισκέπτη, θα ξεκουραστείς στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και άνετα κρεβάτια, θα χαλαρώσεις δίπλα στην τεράστια πισίνα με ένα κοκτέιλ στο χέρι και θα ενθουσιαστείς με τις πολλές και νόστιμες επιλογές που σου προσφέρονται στο φαγητό! 

Φυσικά θα κάνεις και το πέρασμα σου από τα σπα του ξενοδοχείου και οι πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρονται θα επισφραγίσουν την διαμονή σου με την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση που σου αξίζει. 

 

Το Louis Ivi Mare λειτουργεί και στην βάση του Half-Board Plus, με επιλογή τριών διαφορετικών εστιατορίων και ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο εστιατόριο Pallettes για πρωινό και εντυπωσιακούς μπουφέδες το βράδυ, το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko με γεύσεις από Ελλάδα! Ότι και να επιλέξεις μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο ουρανίσκος σου θα σε ευγνωμονεί! 

 
Στα plus του ξενοδοχείου και η τοποθεσία του! Μπορείς να βρεθείς με τα πόδια στο γραφικό λιμάνι της Πάφου, ενώ το Louis Ivi Mare βρίσκεται επίσης σε μια βολική τοποθεσία μόλις 12 χλμ. από το αεροδρόμιο της Πάφου. Προσφέρεται υπηρεσία ταξί και δημόσιες συγκοινωνίες προς την πόλη της Πάφου. Επίσης τα λεωφορεία εκτελούν διαδρομές κάθε 15 λεπτά από τη στάση που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση έξω από το ξενοδοχείο.
 
 
Κάνοντας τις κρατήσεις σας στο www.louishotels.com επωφελείστε μεγάλων εκπτώσεων και επιβραβεύεστε με την πρώτη κιόλας κράτηση μέσω του Online Loyalty Scheme της Louis Hotels My LH Points!

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι