Τα 28 ξενοδοχεία της Tsokkos σε Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο

Με 19 ξενοδοχεία στον Πρωταρά, έξι υφιστάμενα στην Αγία Νάπα, αλλά και το πολυαναμενόμενο Chrysomare Beach Hotel & Resort 5* στη λεωφόρο Nissi, καθώς και δύο στην Πάφο, η Tsokkos Hotels & Resorts καθίσταται η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της Κύπρου.

Το InBusinessNews συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες για τα 28 ξενοδοχειακά συγκροτήματα και διαμερίσματα της αλυσίδας στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: Ακίνητα: Οι πόλεις που κυριαρχούν στους ξένους αγοραστές

Διαβάστε ακόμα: Ειδικό Αφιέρωμα-Universal Life: Από τη γενιά των millennials στη γενιά Ζ
 

ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Constantinos The Great Beach Hotel
Ξενοδοχείο πέντε αστέρων για όλη τη διάρκεια του χρόνου με ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά.
 


Με θέα στις ατελείωτες αποχρώσεις του γαλάζιου που εκτείνεται προς τον ορίζοντα, το ξενοδοχείο εγγυάται αξέχαστες διακοπές τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Σπα, μπουφέ εστιατόρια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες του.


Vrissiana Beach Hotel
Δημοφιλές και ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην παραλία του Πρωταρά, το Vrissiana Beach Hotel συνδυάζει μοντέρνα αισθητική, κομψό στυλ και άνεση.
 


Τα 138 μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες, εγκαταστάσεις και ανέσεις. Το C-view μπαρ προσφέρει εξωτικά κοκτέιλ και αρωματικούς καφέδες, ενώ τα γευστικά γεύματα του σεφ βασίζονται στη μεσογειακή κουζίνα.


Odessa Beach Hotel 
Βρίσκεται στο κέντρο του Πρωταρά σε μια ήσυχη περιοχή και λίγα μόλις βήματα μακριά από τις όμορφες αμμώδεις παραλίες, τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα καταστήματα και τα κλαμπ.
 



Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν γύρω από την πισίνα, να παίξουν τένις στο ειδικό γήπεδο, και να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πλήρως ανακαινισμένα και προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το ξενοδοχείο προτείνεται για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν ένα φρέσκο ξενοδοχείο μαζί με μια ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα και ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Tsokkos Protaras Hotel
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Πρωταρά και διαθέτει δύο πισίνες, ένα λόμπι μπαρ, pool bar και ένα εστιατόριο, γυμναστήριο και γήπεδο τένις.
 


Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και πλήρως ανακαινισμένα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν ένα ζεστό, μοντέρνο ξενοδοχείο με φρέσκο σχεδιασμό.

 

Anastasia Beach Hotel
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη χρυσή άμμο της Marlita Bay, στην καρδιά της περιοχής Περνέρα, η οποία είναι γεμάτη με υπέροχα εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.
 



Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, σπα και γυμναστήριο, καθώς και μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια. Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει το διάσημο Waterpark Anastasia Aquamania.

Silver Sands Beach Hotel
Βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες της Κύπρου στην καρδιά του Πρωταρά. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που μπορούν να επωφεληθούν από τις εγκαταστάσεις μπροστά από το ξενοδοχείο.
 



Διαθέτει σύγχρονο στιλ και τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα. Μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Silver Sands Beach Hotel.

Iliada Beach Hotel
Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, ενώ μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα βρίσκονται πολύ κοντά από αυτό.


Δύο μπαρ, εξωτερική πισίνα, πισίνα για παιδιά και γήπεδο τένις είναι μόνο λίγα από όσα διαθέτει το Iliada Beach Hotel στον Πρωταρά.

Tsokkos Gardens Hotel
Το Tsokkos Gardens Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στον Πρωτάρα, με τα πόδια από τo Marlita Bay και σε επίσης μικρή απόσταση από την Περνέρα.
 



Το κεντρικό σημείο της περιοχής είναι το Water Park, μόλις λίγα βήματα μακριά από το ξενοδοχείο.


Antigoni Hotel
Σε ήσυχη περιοχή αλλά στο κέντρο του Πρωταρά, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν γύρω από την πισίνα, να παίξουν τένις στο γήπεδο τένις του ξενοδοχείου ή να χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο.
 


Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ένα λόμπι μπαρ, ένα pool bar και ένα εστιατόριο. Προσφέρεται για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν ένα ζεστό ξενοδοχείο και μία φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Polycarpia Hotel
Ακόμα ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Πρωταρά, που διαθέτει δύο πισίνες,ένα λόμπι μπαρ, ένα pool bar, ένα εστιατόριο και γήπεδο τένις. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πλήρως ανακαινισμένα και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
 

 

Marlita Beach Hotel Apartments
Σε ιδανική τοποθεσία στη χρυσαφένια αμμουδιά του κόλπου Marlita και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Περνέρα, τα διαμερίσματα του Marlita Beach Hotel Apartments αποτελούν μια ιδανική επιλογή για οικογένειες, καθώς το Waterpark Anastasia Aquamania απέχει λίγα μόνο βήματα.
 



Αξίζει να αναφερθεί ότι η Tsokkos Properties & Leisure ετοιμάζει το Marlita Beach Hotel, με προσθηκομετατροπές στα οργανωμένα διαμερίσματα Marlita Hotel Apartments, καθώς και την ανέγερση νέου κτηρίου, το οποίο θα αποτελέσει μέρος του συγκροτήματος, με σκοπό τη μετατροπή της μονάδας σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και δυναμικότητας 318 κλινών στο Παραλίμνι. 

Anastasia Hotel Apartments
Σε κοντινή απόσταση από τον κόλπο Marlita βρίσκεται το Anastasia Hotel Apartments.
 



Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους και ξεχωριστές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις στο παρακείμενο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Anastasia Beach Hotel.

Papantonia Hotel Apts
Προσφάτως ανακαινισμένα, τα Papantonia Hotel Apts βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία σε μικρή απόσταση από τον κόλπο Marlita.
 


Το highlight των διαμερισμάτων είναι το Water Park μόλις λίγα βήματα μακριά από το ξενοδοχείο.

Polycarpia Hotel Apartments
Το ανακαινισμένο και μοντέρνο Polycarpia Hotel Apartments βρίσκεται στη γραφική Πέρναρα και λίγα λεπτά μακριά από τη χρυσαφένια αμμουδιά του κόλπου Marlita.
 


Δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκεται το διάσημο Aquapark Anastasia Aquamania που προσφέρει συναρπαστικές επιλογές και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.

Constantinos The Great Hotel Apartments
Βρίσκεται στο κέντρο του Πρωταρά και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία.
 



Όλοι οι επισκέπτες των διαμερισμάτων απολαμβάνουν τα γεύματά τους, τα ποτά και όλες τις υπηρεσίες του παρακείμενου ξενοδοχείου πέντε αστέρων Constantinos the Great Beach.

Tsokkos Gardens Hotel Apartments
Οι επισκέπτες που διαμένουν στο Tsokkos Gardens Apts, κοντά στον κόλπο Marlita και την Περνέρα, έχουν το πλεονέκτημα να χρησιμοποιούν τα γεύματα / εγκαταστάσεις του τεσσάρων αστέρων Tsokkos Gardens Hotel, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.
 


Tsokkos Sun Gardens Hotel Apartments
Ανάμεσα στις όμορφες περιοχές Πρωταρά και Περνέρα, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές στην Κύπρο σε ένα φιλικό και γαλήνιο περιβάλλον.
 


Τα 68 όμορφα διακοσμημένα και άνετα διαμερίσματα προσφέρουν μια ειδυλλιακή θέα στη γραφική εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Antigoni Hotel Apartments
Το Antigoni Hotel Apartments βρίσκεται στο κέντρο του Πρωταρά και μόλις λίγα βήματα από τις καλύτερες παραλίες του Πρωταρά.
 



Όλοι οι επισκέπτες των διαμερισμάτων μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους, τα ποτά και όλες τις υπηρεσίες του παρακείμενου τριών αστέρων ξενοδοχείου Antigoni.


Athena Beach Villas
Σε απόσταση αναπνοής από την όμορφη αμμώδη παραλία της Πέρνερας, το συγκρότημα αποτελείται από 29 βίλες υψηλής ποιότητας και δύο blocks εκπληκτικών διαμερισμάτων με κοινόχρηστη πισίνα.
 


Όλες οι επαύλεις ενός ή δύο υπνοδωματίων είναι πλήρως κλιματιζόμενες, πλήρως εξοπλισμένες και πλήρως επιπλωμένες με υψηλές προδιαγραφές.


ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*
Την υπογραφή της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων της Κύπρου θα έχει η πολυαναμενόμενη άφιξη στη λεωφόρο Nissi, στην Αγία Νάπα. Το Chrysomare, το οποίο ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και τον κοσμοπολίτικό του χαρακτήρα, είναι υπό ανέγερση και ανοίγει τις πόρτες του το 2019.
 

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με χρυσή, ψιλή άμμο.
 


Οι πεντάστερες εγκαταστάσεις του, οι οποίες καταλαμβάνουν 54,000 τετραγωνικά μέτρα και 300 μέτρα παραλίας, ετοιμάζονται να κερδίσουν κάθε απαιτητικό επισκέπτη, κάθε εποχή του χρόνου.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει δύο εστιατόρια με μπουφέ και άλλα τέσσερα εστιατόρια με ελληνική, ιταλική, ασιατική και μεξικάνικη κουζίνα, τέσσερα μπαρ, πισίνα με νεροτσουλήθρες, πολυτελές σπα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, conference room και wedding venues.
 

 

Dome Beach Hotel & Resort
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη χρυσή αμμουδιά του κόλπου Nissi, στην παραλία Μακρόνησος, δυτικά της Αγίας Νάπας, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, μέσα σε καταπράσινους κήπους.
 


Συνδυάζοντας μια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ζεστή, φιλική κυπριακή φιλοξενία, το ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για τους παραθεριστές όλων των ηλικιών και είναι πιο δημοφιλές στις οικογένειες, λόγω του ευρέος φάσματος των αθλημάτων και της διασκέδασης που προσφέρονται. Προσφέρει μια επιλογή από καταλύματα με standard δωμάτια και διάφορους τύπους σουιτών με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους.


Anmaria Beach Hotel
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε όμορφους κήπους με εξωτικούς φοίνικες στη λεωφόρο Nissi και απευθείας στην παραλία.
 


Το Anmaria Beach Hotel προτείνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε ζευγάρια που αναζητούν μια ήσυχη τοποθεσία αλλά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Νάπας. Ανάμεσα σε άλλες εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, κρυοσάουνα και τζακούζι.


Tsokkos Paradise Village
Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη λεωφόρο Nissi Beach της Αγίας Νάπας, το Tsokkos Paradise Village προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Νάπας.
 


Διαθέτει εστιατόριο και μπαρ και προσφέρει στούντιο ή διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με τη δική τους πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.

Napa Tsokkos Hotel
Βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Νάπας, σε μια ήσυχη περιοχή, αλλά σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες.
 


Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα λόμπι μπαρ, pool bar, ένα εστιατόριο και γήπεδο τένις. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πλήρως ανακαινισμένα και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.


Tsokkos Holiday Hotel Apartments
Ένα σύγχρονο συγκρότημα στην καρδιά του θέρετρου της Αγίας Νάπας που αποτελεί value for money επιλογή. Το συγκρότημα διαθέτει τρεις εξωτερικές πισίνες, παιδική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ.
 


Προσφέρει στούντιο, διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και δύο υπνοδωματίων με δική τους πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.


Maria Hotel Apartments
Ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα στην καρδιά της Αγίας Νάπας που διαθέτει εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ, ενώ προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με τη δική τους πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.
 



Μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη πλατεία της Αγίας Νάπας και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία.

ΠΑΦΟΣ

King Evelthon Beach Hotel and Resort
Χαλαρωτικό, άνετο, διασκεδαστικό και πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο, το King Evelthon Beach Hotel and Resort αποτελεί ένα οικογενειακό ξενοδοχείο για ολόκληρο τον χρόνο.
 


Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του κόλπου της Χλώρακας, σε ήπους έκτασης 100 στρεμμάτων. Ανάμεσα σε άλλες εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του water park, ένα παιδικό κλαμπ και a la carte εστιατόρια.

Ascos Coral Beach Hotel
Το Ascos Coral Beach είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται στον πανέμορφο κόλπο των Κοραλλίων, σε μια βραχώδη ιδιωτική παραλία με βότσαλα.
 


Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε διάφορα εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια