Ειδικό Αφιέρωμα-Universal Life: Από τη γενιά των millennials στη γενιά Ζ

To περιοδικό ΙΝ Βusiness παρουσιάζει σε συνεργασία με το InBusinessNews το ειδικό αφιέρωμα Σχέδια Συνταξιοδότησης. Πρωταγωνιστές του κλάδου μιλούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην κάμερα του InBusinessNews, αναλύουν την αγορά και εκτιμούν το μέλλον των pension funds. Ένα αποκλειστικό αφιέρωμα του περιοδικού IN Business σε digital μορφή.

Την Universal Life εκπροσώπησε ο Μάριος Μαρδάς Υπεύθυνος Προώθησης Ομαδικών Ασφαλίσεων της εταιρείας.

H Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: Τα 28 ξενοδοχεία της Tsokkos σε Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο

Διαβάστε ακόμα: ​​​​​​Ακίνητα: Οι πόλεις που κυριαρχούν στους ξένους αγοραστές

Συμπληρώνοντας σχεδόν πέντε δεκαετίες ζωής και προσφοράς, η Universal Life διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ως μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και ως η μεγαλύτερη με διαφορά ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Ατυχημάτων και Υγείας.

Τα τελευταία χρόνια ψηφίζεται διαχρονικά ως η πιο αξιόπιστη  ασφαλιστική εταιρεία του κλάδου Ζωής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Μάριο Μαρδά η Universal Life διαθέτει σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για τη Ζωή, την Υγεία και τη Συνταξιοδότηση, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
 


Σε ότι αφορά τη Συνταξιοδότηση, το σχέδιο Uniplan αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να παρέχουν στους εργαζόμενους ασφαλιστικό σχέδιο καθορισμένης διάρκειας συνδεδεμένο με Επενδυτικές Μονάδες.


Σε ιδιωτικό επίπεδο η Universal Life προσφέρει συνταξιοδοτικές λύσεις μέσω του σχεδίου UniPension το οποίο  αποτελεί ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδανικό για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης μέσω συστηματικής αποταμίευσης στα εσωτερικά Επενδυτικά Ταμεία της εταιρείας.

Επιπρόσθετα το «Εισόδημα Ζωής» είναι ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται ήδη στη συνταξιοδότηση και θέλουν να την ενισχύσουν καταβάλλοντας ένα εφάπαξ ποσό το οποίο μετατρέπεται σε μηνιαία σύνταξη.

Η Universal Life διατηρεί ένα μικτό πελατολόγιο πέραν των 60 περίπου χιλιάδων πελατών εκ των οποίων 27,5 περίπου χιλιάδες εμπιστεύονται την εταιρεία μας με ασφαλιστικά σχέδια ζωής και σύνταξης μέσα από μια πλήρη γκάμα  ασφαλιστικών προϊόντων στον κλάδο αυτό.

Η εταιρεία διαχειρίζεται τέσσερα επενδυτικά ταμεία με συνολικό μέγεθος 229 περίπου εκατομμύριων ευρώ . Το κάθε ταμείο ακολουθεί τη δική του επενδυτική πολιτική έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο επενδυτικό προφίλ του κάθε ασφαλιζομένου
 
Σε ένα αυστηρό λειτουργικό πλαίσιο, με αυξημένο έλεγχο της εταιρικής διακυβέρνησης και διαχείρισης κινδύνων μέσα από άρτια καταρτισμένο προσωπικό αλλά και διακεκριμένους διεθνείς συμβούλους, η εταιρεία στοχεύει στις καλύτερες δυνατές αποδόσεις των ταμείων της

Σύμφωνα με τον Μάριο Μαρδά ζούμε σε ένα ασταθές περιβάλλον το οποίο μεταβάλλεται καθημερινά σε διάφορες πτυχές, οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές  αφήνοντας το στίγμα του, άλλοτε αχνό  και άλλοτε έντονο, δημιουργώντας όμως παράλληλα νέες ανάγκες. Αυτές οι ανάγκες για την Universal Life αποτελούν ευκαιρίες τις οποίες αναλύουν επιχειρηματικά με επαγγελματισμό και συνέπεια για να δώσουν στον κάθε συνάνθρωπο μας τις λύσεις για να πορευτεί στη συνταξιοδότηση με «Ασφάλεια αλλά και άνεση»!   

Tο μέλλον του τομέα επιβάλλει ευελιξία, διορατικότητα και προσαρμοστικότητα. Η επιτακτική αναζήτηση συμπληρωματικών πόρων για τη συνταξιοδότηση περνά αυξανόμενη από τη γενιά των millennials στη γενιά Ζ, τη στιγμή που η παγκόσμια οικονομία αναζητά ανάκαμψη. Μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς η ασφαλιστική βιομηχανία εξελίσσεται και η Universal Life  στη διαχρονική της προσπάθεια να υπηρετεί το καθήκον της προς τον άνθρωπο, σχεδιάζει και προσφέρει συνταξιοδοτικά ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νέας γενιάς.
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή