Το Hilton έγινε και επίσημα "Landmark"

Σε νέα εποχή μπαίνει το ιστορικό ξενοδοχείο Hilton Cyprus, το οποίο ήδη μετονομάστηκε σε The Landmark Nicosia, από τους νέους του ιδιοκτήτες, Invel και Πανγαία.

Το νέο όνομα και λογότυπο τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2019.
 

 

Το Hilton
To Hilton Cyprus, το μοναδικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Λευκωσία, αποτέλεσε ένα σημείο αναφοράς ακίνητο, προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο της Λευκωσίας. Διαθέτει 294 δωμάτια, εκ των οποίων τα 24 είναι σουίτες, 76 διακεκριμένα (executive) και τα 194 standard, αίθουσες για συνέδρια και εκδηλώσεις.

Πέραν των εξαιρετικών επιχειρηματικών εγκαταστάσεων και των κομψών χώρων χαλάρωσης και διαμονής, έχει σημαντική προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη τόσο ως προς το ξενοδοχειακό κομμάτι όσο και σε σχέση με τη δυνατότητά του για  επέκταση με δημιουργία π.χ. κατοικιών, serviced apartments κλπ. στο οικόπεδο, το οποίο είναι από τα ελάχιστα ελεύθερα στο κέντρο της Λευκωσίας με σημαντικό υπολειπόμενο συντελεστή δόμησης.

Νέα δυναμική ιδιοκτησία
Η αλλαγή του εμπορικού σήματος ήταν προγραμματισμένη καθώς δεν προβλεπόταν η διατήρηση του προηγούμενου εμπορικού σήματος και διαχειριστικού φορέα στο πλαίσιο της πρόσφατης απόκτησης της πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία ιδιοκτήτρια του εμβληματικού ξενοδοχείου από τους νέους επενδυτές, Πανγαία και Invel.
 


 
Με νέο όνομα, νέα και δυναμική ιδιοκτησία, νέο όραμα και φιλόδοξα σχέδια, το κορυφαίο ακίνητο, το ξενοδοχείο 5 αστέρων της πρωτεύουσας, στηρίζει και το όραμα της αναβάθμισης της εικόνας της Λευκωσίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το όνομα απηχεί το παρελθόν του και καθρεφτίζει το μέλλον του, δηλώνει τον ρόλο και την κυρίαρχη θέση του τόσο στη Λευκωσία όσο και στην Κύπρο. Προσδιορίζει ίσως το πιο γνωστό σημείο αναφοράς της πόλης αλλά και τη χρονική στιγμή που τα πάντα αλλάζουν. 
 

 

Ο κύκλος κυριαρχεί στη σύνθεση του λογοτύπου. Συμβολίζει την αδιάκοπη και αέναη συνέχεια, την κληρονομιά αλλά και τις τολμηρές νέες προοπτικές του The Landmark Nicosia.

Μεγάλη ανακαίνιση
Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται μεγάλη ανακαίνιση του ξενοδοχείου ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με ριζική ανανέωση τόσο στα δωμάτια όσο και στους δημόσιους χώρους, στα εστιατόρια κλπ.

Στόχος είναι το ξενοδοχείο να αποτελεί την κορυφαία επιλογή και σημείο αναφοράς του συνεδριακού και επιχειρηματικού τουρισμού, αντάξιο της ιστορίας και μοναδικότητάς του όχι μόνο στη Λευκωσία αλλά και στην Κύπρο εν γένει.
 

 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ