Τα 27 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα

Στα 27 ανέρχονται τα ξενοδοχεία της Louis Hotels, από τα οποία 17 βρίσκονται στην Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Πάφος, Πρωταράς, Πόλη Χρυσοχούς) και δέκα στην Ελλάδα (Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονος, Ρόδος, Ζάκυνθος).

Πιο πρόσφατο απόκτημα της Louis Hotels είναι το boutique hotel “Polis 1907”, στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει και το Louis Ivi Mare στην Πάφο.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Hilton Park Nicosia

Το Hilton Park Λευκωσία, που θεωρείται ως ορόσημο σε μία από τις πιο διάσημες κατοικημένες περιοχές της Λευκωσίας και περιβάλλεται από εκτεταμένους χώρους, βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στις πρεσβείες, την Διεθνή Κρατική Έκθεση Κύπρου, μουσεία και περιοχές ψυχαγωγίας.

Διαβάστε ακόμα: Μια νέα τάση στο Health & Wellness



Διαθέτει μια ποικιλία από αίθουσες συσκέψεων και συνεδρίων, καθώς και εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 1,600 άτομα. Το ανανεωμένο ξενοδοχείο, το οποίο γίνεται πεντάστερο, αλλάζει πρόσωπο, προκειμένου να καταστεί πιο σύγχρονο, πιο μοντέρνο και ακόμα πιο άνετο. Σκοπός της υπό εξέλιξη ανακαίνισης είναι το ξενοδοχείο να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από τον επιχειρηματικό τομέα αλλά και ξένους αξιωματούχους.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη η Λευκωσία στις άδειες οικοδομής, αλλά ανεβαίνει η Λεμεσός

ΛΕΜΕΣΟΣ
The Royal Apollonia

Μέσα στους ανθισμένους κάκτους και πλαισιωμένο από τη γοητευτική Μεσόγειο Θάλασσα, αυτό το πέντε αστέρων ξενοδοχείο προσφέρει το τέλειο σκηνικό για διακοπές πολυτελείας, μια ρομαντική απόδραση, ένα επιτυχημένο συνέδριο ή ένα όμορφο γάμο.
 



Μεταξύ άλλων, το ανακαινισμένο Royal Apollonia διαθέτει φωτεινά και κομψά δωμάτια και σουίτες, τεράστια πισίνα, πολυτελές σπα, εστιατόρια, υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες υπηρεσίες.


ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ
Polis 1907 (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ)

Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα ξαναζωντανεύει και γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας.
 

 

Το ολοκαίνουργιο boutique hotel “Polis 1907” αποτελείται από ένα κτήριο (αρχοντικό), το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, προσθέτοντάς του όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας πάντα τη σύνδεση με τον κυπριακό πολιτισμό σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

ΠΡΩΤΑΡΑΣ
Althea Kalamies Luxury Villas

Το συγκρότημα Louis Althea Kalamies Luxury Villas βρίσκεται στην αμμώδη παραλία του Πρωταρά, δίπλα στο Louis Althea Beach και αποτελείται από 18 βίλες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων. Όλες οι επαύλεις διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.
 

 

Louis Althea Beach
Στον Πρωταρά, με τα γνωστά κρυστάλλινα νερά, τη χρυσή αμμουδιά και τον αιώνιο ήλιο, το Louis Althea Beach είναι χτισμένο σε παραδοσιακό μοναστηριακό στυλ πάνω σε ακρωτήρι της παραλίας Πέρνερα.
 



Το ξενοδοχειακό συγκρότημα προωθείται ως Blue Village (γαλάζιο χωριό) μια κατηγορία που αναφέρεται στα ανώτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρει η Fritidsresort (μέλος του TUI Group) στη σκανδιναβική αγορά.


Family Life Nausicaa Beach
Ένα θέρετρο με νησιώτικη αρχιτεκτονική, που είναι χτισμένο σε μια μεγάλη έκταση με κήπους και θέα στο Fig Tree Bay, μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς παραλίες στην Ευρώπη.


Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά εστιατόρια, όπως μια ελληνική ταβέρνα, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, δύο εξωτερικές πισίνες, παιδική πισίνα, γυμναστήριο, κέντρο σπα και ευεξίας, παιδική λέσχη, παιδική χαρά, γήπεδο βόλεϊ, τένις και αμφιθέατρο.


Louis Nausicaa Luxury Villas
Οι Louis Nausicaa Luxury Villas βρίσκονται στον Πρωταρά, με θέα στο Fig Tree Bay.
 



Αποτελούνται από πολυτελείς επαύλεις δύο και τριών υπνοδωματιών με ιδιωτική πισίνα, ενώ προσφέρονται για οικογένειες, νεόνυμφους και ζευγάρια, καθώς και για όσους αναζητούν ηρεμία σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία.


St. Elias Resort & Waterpark
To 2016 λειτούργησε ξανά με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και ως πλήρες 4 Plus Ultra All Inclusive Resort, με πλήρη ανακαίνιση όλων των δωματίων και κοινόχρηστων χώρων, μία πισίνα 200 μέτρων, τζακούζι, νέες νεροτσουλήθρες, καθώς και παιδική πισίνα.
 



Το St. Elias Resort & Waterpark, το οποίο βρίσκεται σε ένα παρθένο περιβάλλον με θέα τον κόλπο του Πρωταρά και ακριβώς δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Ηλία, διαθέτει, μεταξύ άλλων, σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα.

The King Jason Protaras
To 4+ αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Fig Tree Bay και είναι ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες.
 



Το King Jason Protaras βραβεύτηκε το 2019 από το Tripdvisor ως το καλύτερο ξενοδοχείο για υπηρεσίες και ρομαντισμό στην Κύπρο.

Louis Infinity Blu
Το Louis Infinity Blu βρίσκεται στην περιοχή Περνέρα του Πρωταρά και είναι η τελευταία προσθήκη στα All-Inclusive και ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες. Η προνομιακή του θέση προσφέρει ξεχωριστή θέα στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου.
 


Το ανανεωμένο πια ξενοδοχείο διαθέτει 50 δωμάτια και προσφέρει χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στην παραλία.

Louis Chris Le Mare Villa
Βρίσκεται στο συγκρότημα Levanda Villas Complex, τρία χλμ από το Παραλίμνι, επτά χλμ από την Αγία Νάπα και 55 χλμ από το αεροδρόμιο Λάρνακας.



H τριών υπνοδωματίων πολυτελής Louis Chris Le Mare Villa διαθέτει ιδιωτική πισίνα 18 τ.μ. με φρέσκο νερό και βάθος 1,40 μ.

ΠΑΦΟΣ
Louis Ivi Mare (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ)

Tο πολυτελές ξενοδοχείο Louis Ivi Mare, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2019, βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου, σε μικρή απόσταση απο αξιόλογα αξιοθέατα και μνημεία, αλλά και κοντά σε πολλές υπηρεσίες. Απέχει μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου.
 


Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει διαφορετικών τύπων δωμάτια και σουίτες, με κάποιες να διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι στο μπαλκόνι, όπως επίσης τέσσερις πισίνες, τρία εστιατόρια, σπα, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ.

Louis Imperial Beach Hotel
Περιτριγυρισμένο από εξωτικούς κήπους και μόλις λίγα βήματα από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Πάφο προσφέρεται για χαλαρωτικές διακοπές.
 



Το Louis Imperial Beach Hotel είναι ένα πολυβραβευμένο ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει, ανάμεσα σε άλλα, δύο πισίνες, χώρους συνεδρίων και δραστηριότητες για παιδιά.

Louis Ledra Beach Hotel 
Το Louis Ledra Beach Hotel βρίσκεται στην παραλία με θέα στην ακτή της Πάφου και τα καθαρά μεσογειακά νερά της. Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα, καταστήματα και διασκέδαση.
 



Προσφέρεται για οικογένειες και για γαμήλιες δεξιώσεις.

Louis Phaethon Beach
Το ξενοδοχείο Louis Phaethon Beach είναι τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται στην Πάφο, κοντά στο γραφικό λιμάνι και μόλις 10 χλμ. από το αεροδρόμιο.
 



Είναι all inclusive ξενοδοχείο και διαθέτει γυμναστήριο, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, χαμάμ και τζακούζι.


The King Jason Paphos
Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή της Πάφου και είναι μέρος της συλλογής King Jason. Οι τελευταίες ανακαινίσεις περιλαμβάνουν προσθήκη νέου εξωτερικού μπαρ με θέα στην κεντρική πισίνα και το υδρομασάζ, αντικατάσταση του βασικού δαπέδου της πισίνας, ανακαίνιση της εσωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου, προσθήκη τζακούζι, ανακαίνιση των επίπλων του εστιατορίου και του λόμπι.
 



Το King Jason Paphos βρίσκεται πολύ κοντά από την παραλία και το γραφικό ψαρολίμανο, καθώς και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το King's Avenue Mall.


Louis Paphos Breeze
Το Louis Paphos Breeze διαθέτει πολυτελή και ευρύχωρα στούντιο για ζευγάρια, καθώς και σουίτες ενός υπνοδωματίου για οικογένειες, ιδανικά για χαλαρωτικές και άνετες διακοπές.
 



Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην παραλία της Χλώρακας, αποτελείται από 40 superior studios και 104 σουίτες ενός υπνοδωματίου.

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ
Louis Creta Princess
Το ξενοδοχείο Louis Creta Princess στα Χανιά βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, ένα βήμα μακριά από την παραλία. Διαθέτει ηλιόλουστα δωμάτια και τετράκλινα δωμάτια με κήπο.
 


Το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Κρήτη ανακαινίστηκε φέτος, αποκτώντας ένα νέο κεντρικό εστιατόριο με καινούργια έπιπλα και εξοπλισμό. Οι βεράντες των εστιατορίων έχουν εξοπλιστεί με νέα τραπέζια και καρέκλες, σύγχρονα φώτα και μια νέα πέργκολα.


ΚΕΡΚΥΡΑ
Iti Louis Grand Hotel

Το all inclusive, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο, lti Louis Grand Hotel βρίσκεται στην Κέρκυρα.
 



Ο συνδυασμός της καταπράσινης πλαγιάς, της βραβευμένης χρυσής αμμουδιάς και των μεθυστικών χρωμάτων του Ιουνίου υπόσχεται να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες.

Louis Corcyra Beach
Η εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, η ποικιλία επιλογών για φαγητό και οι διάφορες δραστηριότητες περιμένουν τους επισκέπτες αυτού του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων στην Κέρκυρα.
 


Το all inclusive Louis Corcyra Beach Hotel βρίσκεται στον κόλπο των Γουβιών και περιτριγυρίζεται από αρωματικούς κήπους.

Family Life Kerkyra Golf
Μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους, το πολυτελές, τεσσάρων αστέρων all inclusive ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, το Louis Kerkyra Golf, προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες διακοπές.
 

 

PrimaSol Louis Ionian Sun
Ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Louis Hotels στην Κέρκυρα είναι το PrimaSol Louis Ionian Sun.
 


Ανάμεσα σε ένα καταπράσινο και ήρεμο τοπίο, μόλις 20 μέτρα από την παραλία, αυτό το τεσσάρων αστέρων all inclusive ξενοδοχείο υπόσχεται τέλεια ευχαρίστηση για τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΜΥΚΟΝΟΣ
Mykonos Theoxenia Boutique Hotel

Το Mykonos Theoxenia Boutique Hotel είναι ένα από τα πιο διάσημα boutique ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
 


Με σύγχρονη αισθητική και ισχυρά στοιχεία glam 60s, το boutique hotel αποτελεί μία πολυτελή επιλογή για διαμονή στη Μύκονο.

ΡΟΔΟΣ
Amada Colossos Ultra All Inclusive Resor

Με θέα στην παραλία Καλλιθέα, μία από τις πιο ελκυστικές τοποθεσίες στη Ρόδο, με αμμώδη παραλία μήκους 430μ., το Amada Colossos Ultra All Inclusive Resor βρίσκεται μόνο 10 χλμ. από την πόλη και όλες τις ανέσεις της και 12 χλμ. από το αεροδρόμιο.
 


Ιδανικό για τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση, για ενήλικες και για οικογένειες, το πέντε αστέρων ξενοδοχείων έχει ανακαινιστεί σε δύο φάσεις (2016/2017 και 2017/2018).

Amada Colossos Luxury Villas
Οι πολυτελείς επαύλεις, βρίσκονται επίσης στην παραλία Καλλθέα και προσφέρουν θέα στην πισίνα και στη θάλασσα.
 


Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα σε δύο διπλά κρεβάτια. 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Sentido Louis Plagos Beach

Φημισμένο για την παρθένα γραφική ομορφιά του, το Sentido Louis Plagos Beach Zante Hotel είναι ένα από τα πιο αξιόλογα ξενοδοχεία της Ζακύνθου.
 


Περιτριγυρισμένο από όμορφες μπουκαμβίλιες και γοητευτικά μονοπάτια, το τεσσάρων αστέρων all inclusive ξενοδοχείο υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Louis Zante Beach
Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Zante διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, μίνι κλαμπ, καθώς και το πειρατικό πλοίο των παιδιών στο όμορφο νησί της Ζακύνθου.


Βρίσκεται στην τοποθεσία του Λαγανά και προσφέρεται για all inclusive.

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων