PAUL: Γιατί μαγνητίζει τους επισκέπτες του Mall of Cyprus

To PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café είναι το μοναδικό all-day καφεστιατόριο εντός του The Mall of Cyprus που προσφέρει table service στο κομμάτι του καφέ.

Το καφεστιατόριο, το οποίο λειτούργησε στο τέλος Μαρτίου στο food court του ανανεωμένου Mall of Cyprus, διαθέτει μεγάλη βιτρίνα και take away bar, το οποίο, εκτός της μεγάλης ποικιλίας των ροφημάτων, προσφέρει ολόφρεσκα χειροποίητα γαλλικά και όχι μόνο ψωμιά που φτιάχνονται με παραδοσιακές τεχνικές από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Γλυκά φτιάχνονται μπροστά στα μάτια του πελάτη
Επιπλέον, μία πλούσια γκάμα γλυκών, τα οποία ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την παρασκευή τους, μέσω της μεγάλης βιτρίνας που βλέπει στον εξωτερικό διάδρομο, από τους άρτια καταρτισμένους ζαχαροπλάστες.

Διαβάστε ακόμα: Best Western: Άλλη μία αλυσίδα ξενοδοχείων έρχεται στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμα: Μ. Μιχαήλ: Επενδυτικά κεφάλαια €6,5 δις στην Κύπρο σε πέντε χρόνια

 

Το πλούσιο μενού
Στο μενού του Paul οι επισκέπτες θα βρουν ένα από τα πιο πλούσια και γευστικά προγεύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σάντουιτς παρασκευασμένα με φρέσκα, χειροποίητα παραδοσιακά ψωμιά του PAUL Boulangerie, φρέσκες σαλάτες, γευστικότατα μπέργκερ και ζυμαρικά, καθώς και πολλές επιλογές από παραδοσιακά γαλλικά πιάτα, όπως η γαλλική κρεμμυδόσουπα σερβιρισμένη σε ψωμί PAUL, quiche Lorraine, croque-monsieur, coq a vin και μοσχαρίσιο φιλέτο με μους από συκώτι πάπιας.
 



Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει και το φημισμένο χαρμάνι καφέ Lavazza που φτιάχνεται αποκλειστικά για τα PAUL και απολαμβάνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Με γαλλικά στοιχεία
Τον εντυπωσιακό χώρο του PAUL κοσμούν, όπως και στο εστιατόριο της Ζήνας Κάνθερ στη Λευκωσία, που ήταν το πρώτο που άνοιξε στην Κύπρο, γαλλικά στοιχεία αντιπροσωπευτικά της ιστορίας των 130 χρόνων λειτουργίας σε ολόκληρο τον κόσμο που συμπληρώνονται φέτος.
 


Φιλοξενεί πέραν των 140 ατόμων
Το καφεστιατόριο διαθέτει εσωτερικό χώρο και υπέροχη βεράντα με πανοραμική θέα, ενώ η συνολική χωρητικότητα ξεπερνά τα 140 άτομα.

Το PAUL απευθύνεται σε οποιονδήποτε επισκέπτη του Μall of Cyprus ανεξαρτήτως ηλικίας, που θέλει να απολαύσει ποιοτικό πρόγευμα, γεύμα, απογευματινό, καφέ ή δείπνο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Παραμένει ανοιχτό από τις 08:30 μέχρι τις 23:00.
 

Το πλούσιο μενού του ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, σε έναν χώρο που προσφέρει την απόλυτη ηρεμία.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024