Amara Hotel: Το νέο πεντάστερο που έρχεται τον Μάιο

Κοντά στο αρχαίο βασίλειο της Αμαθούντας και με ονομασία εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική λέξη Αμάραντος (που σημαίνει αιώνιος), το πέντε αστέρων ξενοδοχείων Amara στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες του μία μοναδική εμπειρία.

Το νέο απόκτημα της Stademos Hotels αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2019, στη Λεωφόρο Αμαθούντας, στον Άγιο Τύχωνα, με συνολικά 207 δωμάτια, τα οποία προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Ο σχεδιασμός του Amara Hotel στη Λεμεσό εμπνέεται από την αισθητική και την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, με φυσικό ξύλο, μάρμαρο, λευκούς τοίχους, χαρακτηριστικά ακουαρέλας (υδατογραφίας) και γυάλινες συρόμενες πόρτες.

Διαβάστε ακόμα: APS: Deals €24,3 εκατ. για μεγάλα ακίνητα

Διαβάστε ακόμα: DW: Ευχή και κατάρα για την Κύπρο το φυσικό αέριο

 

 


Η ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυτελή υπνοδωμάτια, junior σουίτες, πολυτελείς σουίτες, duplex σουίτες στον τελευταίο όροφο με ιδιωτική πισίνα και παραθαλάσσια bungalows.

Deluxe υπνοδωμάτια
Με λεπτές σύγχρονες γραμμές, με καμπύλες και μαλακές γωνίες, τα πολυτελή υπνοδωμάτια χαρακτηρίζονται από μπλε, πράσινες και off-white πινελιές.
 

 

Τα deluxe υπνοδωμάτια έχουν συνολική έκταση 45 τ.μ. και είναι ιδανικά για ζευγάρια, νέες οικογένειες, ικανά να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι τρία άτομα.

Junior σουίτα
Σε 80 τ.μ. η Junior σουίτα είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επισκέπτες (δύο ενήλικες και δύο παιδιά).

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, ξεχωριστό χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, καθώς και δεύτερο μπάνιο και ντους.

Deluxe σουίτα ενός υπνοδωματίου
Οι σουίτες ενός υπνοδωματίου είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες που ταξιδεύουν και μπορούν να φιλοξενήσουν δύο ενήλικες και δύο παιδιά στην άνεση των 90 τ.μ.
 

 

Διαθέτουν δρύινα δάπεδα παρκέ, μεγάλο μπάνιο, ενώ χαρακτηρίζονται από γήινες αποχρώσεις, κομψή επίπλωση και έμφαση στο ξύλο.

Διώροφη σουίτα στον τελευταίο όροφο
Αποκλειστικά μόνο για ενήλικες, η σουίτα δύο επιπέδων διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, επιτρέποντας έτσι να μπαίνει άπλετο φως.
 




Λείες γραμμές, μινιμαλιστική διακόσμηση σε 110 τ.μ., η συγκεκριμένη σουίτα διαθέτει ένα ευρύχωρο ιδιωτικό μπάνιο, άνετο σαλόνι, καθώς και ιδιωτική πισίνα.

 

 

The Amara Suite
Αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας που προσφέρει το ξενοδοχείο. Η Amara Suite διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, δωμάτιο με τζακούζι, ιδιωτικό μπαρ, ιδιωτική πισίνα, όμορφα περιποιημένο υπαίθριο χώρο.


Η 230 τ.μ. σουίτα μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό σπίτι, ικανό να φιλοξενήσει μέχρι έξι επισκέπτες.

 

 



Παραθαλάσσιο bungalow με ιδιωτική πισίνα
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν σανάμεσα στο bungalow ενός υπνοδωματίου συνολικής έκτασης 55 τ.μ., που αποτελεί μία πολυτελή σουίτα με ιδιωτική πισίνα και στο bungalow δύο υπνοδωματίων έκτασης 125 τ.μ., με ιδιωτικό μπάνιο, όμορφο καθιστικό, μεγάλη βεράντα, και ιδιωτική πισίνα.
 

 

Σημειώνεται το ξενοδοχείο μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρως εξοπλισμένο επιχειρηματικό κέντρο, καθώς διαθέτει δύο ειδικούς χώρους για συνέδρια, ενώ στους χώρους του μπορούν να φιλοξενηθούν διάφορες εκδηλώσεις, όπως γάμοι, πάρτι και σεμινάρια.


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΜΠΑΡ
 

 

 

 

 

Τα εστιατόρια που ανεβάζουν τον πήχη της γαστρονομίας
Τον χάρτη της εκλεπτυσμένης εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας τόσο της Λεμεσού όσο και της Κύπρου αναμένεται να αλλάξουν τα τρία πολυτελή εστιατόρια που θα λειτουργήσουν στο Amara Hotel.

Το Matsuhisa Limassol, το Ristorante Locatelli και το Armyra by Papaioannou αναμένεται να προσελκύσουν επισκέπτες υψηλού εισοδήματος.


Το μενού του Matsuhisa Limassol, με την εμπειρία του διεθνούς φήμης σεφ, Nobu Matsuhisa, προσφέρει μία μοναδική Ιαπωνική-Περουβιανή μαγειρική εμπειρία.
 

 

Το Ristorante Locatelli, με την εμπειρία του διάσημου σεφ Giorgio Locatelli, θα περιλαμβάνει μενού, το οποίο ενσωματώνει την ιταλική κουλτούρα. 
 

 

Δια χειρός του βραβευμένου σεφ Γιώργου Παπαϊωάννου, το Armyra by Papaioannou, ένα ξεχωριστό εστιατόριο θαλασσινών, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς του Amara Hotel.

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες