Powered by

Amara Hotel: Τρία πολυτελή εστιατόρια αλλάζουν τα δεδομένα

Νέα δεδομένα στον τομέα της εκλεπτυσμένης εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας τόσο της Λεμεσού όσο και της Κύπρου φέρνουν τα τρία πολυτελή εστιατόρια που θα λειτουργήσουν στο νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Amara, στη Λεμεσό.

Το Amara Hotel, εμπνευσμένο από την αρχαιοελληνική λέξη "αμάραντος" (δηλαδή αιώνιος, αθάνατος) ανήκει στη γνωστή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Stademos Hotels, η οποία έχει στο δυναμικό το Mediteranean Beach Hotel και το Elysium Hotel.

Διαβάστε ακόμα: Ο καφές Pokka στο Laiko Cosmos

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο θα διαθέτει 207 δωμάτια με θέα 180 μοιρών στη θάλασσα, σπα, εντυπωσιακή πισίνα, μπαρ στον τελευταίο όροφο, όπως επίσης μεγάλη αίθουσα χορού για ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2019, στη Λεωφόρο Αμαθούντας, στον Άγιο Τύχωνα, θα διαθέτει εστιατόρια, τα οποία θα διευθύνονται από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin.

Τα συγκεκριμένα εστιατόρια αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες υψηλού εισοδήματος, οι οποίοι κατοικούν στη Λεμεσό, αλλά και στην υπόλοιπη Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: Αν Νεοκλέους: Επιβάλλονται οι νέες καινοτόμες υπηρεσίες για CYTA

Matsuhisa Limassol
Ο διεθνούς φήμης σεφ, Nobu Matsuhisa και το ξενοδοχείο Amara φέρνουν νέα πρότυπα στη γαστρονομία της Κύπρου με το εστιατόριο Matsuhisa Limassol.

Ο χώρος, σχεδιασμένος από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα David Rockwell, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας πλούσιες αποχρώσεις και απαλό φωτισμό, με υλικά που αφενός αντικατοπτρίζουν τις ρίζες του σεφ Nobu και αφετέρου εγκωμιάζουν τον παραθαλάσσιο χαρακτήρα της Λεμεσού.
 

Το μενού του εστιατορίου προσφέρει μία μοναδική Ιαπωνική-Περουβιανή μαγειρική εμπειρία, με μία σειρά από πιάτα υπογραφής του σεφ (Salmon karashi su miso, Black Cod miso, White fish dry miso, Rock shrimp tempura, New style sashimi). Το φαγητό εμπλουτίζουν τα εξωτικά κοκτέιλ και σάκε.

Ristorante Locatelli
Βραβευμένο με αστέρι Michelin, το Ristorante Locatelli είναι εκλεπτυσμένο εστιατόριο με έδρα το Λονδίνο, στο οποίο είναι επικεφαλής ο διάσημος σεφ Giorgio Locatelli.
 


Το εστιατόριο που θα λειτουργήσει στο Amara Hotel θα περιλαμβάνει μενού, το οποίο ενσωματώνει την ιταλική κουλτούρα. Σπιτικά ζυμαρικά, πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο και απολαυστικά επιδόρπια είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα απολαύσουν οι επισκέπτες του Ristorante Locatelli.

Armyra by Papaioannou
Με την εμπειρία του βραβευμένου σεφ Γιώργου Παπαϊωάννου, το Armyra by Papaioannou θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του Amara Hotel. 
 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εστιατόριο θαλασσινών, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, με τα πιο φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και πολλές άλλες γαστρονομικές απολαύσεις που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά της περιοχής.

Δειτε Επισης

Έκκληση Hermes στο επιβατικό κοινό... Στα αεροδρόμια τρεις ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης του
Palm Beach Resort: Μια επένδυση ζωής και εμπειρίας στη Λάρνακα
Οι προκλήσεις της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας ενώπιον της γενικής συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ
Τα 37 πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου-Τα δωμάτια, οι κλίνες και πώς κατανέμονται ανά επαρχία(pics)
Γιώργος Τοφινής: Το όραμα της ΕΤΑΠ για την επαρχία Αμμοχώστου-Ανέκαθεν πρωτοπόρα στον τομέα του τουρισμού
City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος