Louis Ivi Mare: Αυτό είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Louis Hotels

H Louis Hotels συνεχίζει να επενδύει στη ποιοτική φιλοξενία, με την ενοικίαση και τη διαχείριση ακόμα ενός ξενοδοχείου, του Louis Ivi Mare στην Πάφο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

To Louis Ivi Mare, δημιουργείται με στυλ και απαράμιλλη καλαισθησία, προσθέτοντας ακόμα ένα μοντέρνο μέλος στην Elegant συλλογή ξενοδοχείων της Louis Hotels.

Η νέα μονάδα θα εγκαινιαστεί τον Μάιο του 2019 και θα είναι το 25ο μέλος στην αλυσίδα ξενοδοχείων της Louis Hotels.


Το Louis Ivi Mare βρίσκεται στην παραλία της Κάτω Πάφου στην Κύπρο, σε μικρή απόσταση απο αξιόλογα αξιοθέατα και μνημεία αλλά και κοντά σε πολλές υπηρεσίες. Απέχει μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου.
 
 
 


Το Louis Ivi Mare θα αποτελέσει μια όαση για τους επισκέπτες της Μεσογείου που επιζητούν μοναδικές και πολυτελείς διακοπές.

Συνδυάζοντας ιδανικά την εξαιρετική προσωπική εξυπηρέτηση, την καλόγουστη διακόσμηση, τα ευρύχωρα δωμάτια και ειδικούς χώρους ηρεμίας και χαλάρωσης, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την κομψότητα, την άνεση και το στυλ σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει διαφορετικών τύπων δωμάτια και σουίτες, με κάποιες να διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι στο μπαλκόνι, όπως επίσης 4 πισίνες 3 εστιατόρια, σπά, και εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ.

Στα χνάρια του Louis Paphos Breeze
Το Louis Ivi Mare θα λειτουργήσει στην βάση Half-Board Plus, το οποίο θα επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο και δείπνο σε οποιοδήποτε από τα τρία του εστιατόρια, ανάμεσα σε αυτά το «Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο» και το «Akakiko Easy Japanese Dining». Το πακέτο συμπεριλαμβάνει και τα ποτά με τα γεύματα. 

Η λειτουργία του Louis Ivi Mare, τον Μαιο του 2019 ακολουθεί την επιτυχημένη λειτουργία του Louis Paphos Breeze που άνοιξε τον Μάιο του 2018, σαν ένα premium Ultra All Inclusive θέρετρου επίσης στην Πάφο.

Το Louis Paphos Breeze αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια και ανήκει στο Premium Family Collection της Louis Hotels.

Μπορεί το καλοκαίρι του 2018 να έχει τελειώσει, όμως η Louis Hotels, δεν σταματά ποτέ να προετοιμάζεται για την επόμενή της επέκταση.
 

Η νέα προσθήκη στα Elegant ξενοδοχεία της θα είναι η δεύτερη σε ένα χρόνο αποδεικνύοντας ότι ο όμιλος βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης και συνεχούς εξέλιξης.

 

 

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο