Ντεμπούτο Χαραλαμπίδης Κρίστης στα φρέσκα snacks

Με μια νέα κατηγορία προϊόντων επεκτείνεται στο λιανικό εμπόριο η Χαραλαμπίδης Κρίστης, διευρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της πέραν των γαλακτοκομικών. Επίσημη πρώτη για τις Simply Soup στο τελευταίο δεκαήμερο Νοεμβρίου οι οποίες θα διατίθενται στις υπεραγορές και στους φούρνους.

Οι σούπες λαχανικών της Χαραλαμπίδης Κρίστης με το brand name «Simply Soup» λανσάρονται για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά και στην ουσία αφορά μια νέα κατηγορία προϊόντων. Πρόκειται για σούπες βελουτέ φτιαγμένες με 100% πουρέδες και χυμούς από φρέσκα λαχανικά, χωρίς προσθήκη νερού ή ζωικών λιπαρών με μόνο 2% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
 
Διαβάστε ακόμα: Louis Ivi Mare: Αυτό είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Louis Hotels

Οι Simply Soup αποτελούν μια απόλυτα υγιεινή  και αγνή επιλογή για ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ, καθώς είναι πολύ χαμηλές σε θερμίδες και λιπαρά, ιδανική ίσως επιλογή για όσους προσέχουν την διατροφή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για φρέσκο προϊόν διότι η διάρκεια ζωής δεν ξεπερνά τις 45 ημέρες.

Σε πρώτο στάδιο οι Simply Soup θα προσφέρονται σε 4 μοναδικές γεύσεις: ντομάτας, κολοκύθας, καρότου και παντζάρι, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο προγραμματίζεται η διάθεση ακόμη τριών γεύσεων, χωρίς να αποκλείεται και η προσθήκη νέων γεύσεων αναλόγως της ζήτησης που θα υπάρξει από μέρους των καταναλωτών.
 
Διαβάστε ακόμα: Αρχίζει η ανάπλαση της πλατείας παρά την οδό Φιλελλήνων

Γιατί το ζητούν οι millennials
Το λανσάρισμα της νέας αυτής κατηγορίας προϊόντων έγινε κατόπιν έρευνας αγοράς από την Χαραλαμπίδης Κρίστης η οποία κατέδειξε πως η νεαρή ηλικιακά ομάδα καταναλωτών γνωστοί σε όλους ως millennials, επιζητούν τα έτοιμα και προπαρασκευασμένα σνακς σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς καταναλωτές οι οποίοι μαγειρεύουν περισσότερο. Παράλληλα, δεύτερο στοιχείο της έρευνας κατέδειξε ότι οι millennials επιλέγουν την υγιεινή διατροφή με χαμηλά διατροφικά στοιχεία. Έτσι η Χαραλαμπίδης Κρίστης επέλεξε τις Simply Soup προσφέροντας έτσι έτοιμες, γρήγορες και υψηλής ποιότητας λύσεις στους millennials. 

Ειδική συσκευασία
Υπογραμμίζεται πως οι Simply Soup θα διατίθενται σε ειδικές συσκευασίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται σε φούρνους μικροκυμάτων.

Παραγωγή στην Ισπανία
Η παραγωγή των Simply Soup γίνεται στην Ισπανία για λογαριασμό της Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εργοστάσιο όπου δίπλα υπάρχουν οι φυτείες με την παραγωγή των λαχανικών και με την συγκομιδή γίνεται η κατασκευή και η συσκευασία τους.

Σωστό timing
Το λανσάρισμα των Simply Soup γίνεται την κατάλληλη εποχή καθώς πλησιάζει από τη μια η χειμερινή περίοδος όπου υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και κατανάλωση του προϊόντος, ενώ παράλληλα είναι και περίοδος νηστειών με τις Simply Soup να προσφέρουν εναλλακτική επιλογή.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά