H Πάφος στις διαδρομές Ρομαντικής Ευρώπης

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την θετική εξέλιξη να συμπεριληφθεί  η Πάφος στην διαδρομή Ρομαντικής Ευρώπης -ως Ρομαντικός Προορισμός (Romantic Destination) και ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή. 
 
Η συμπερίληψη της Πάφου στην εν λόγο διαδρομή τιμά τον προορισμό επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά την διαφορετικότητα της από άλλους παγκόσμιους προορισμούς ενώ παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες περεταίρω προβολής.
 
Η εξέλιξη αυτή συνάδει πλήρως με την κατεύθυνση της Πάφου που είναι και η προώθηση πιο αειφόρων ταξιδίων ενθαρρύνοντας τους ταξιδιώτες να «ταξιδεύουν διαφορετικά δηλαδή να παραμένουν στα σημεία αυτά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα , να απολαμβάνουν όλα όσα η περιοχή προσφέρει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό βιώνει τον τοπικό πολιτισμό και το περιβάλλον.
 
Επιπρόσθετα η επιλογή αυτή της Πάφου έρχεται στην κατάλληλη περίοδο για τον προορισμό αφού οι φορείς εξετάζουν και εργάζονται επιστάμενα για ακόμη καλύτερη αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και ανάδειξη σημαντικών στοιχείων και εμπειριών του προορισμού. Κάποιοι παράμετροι προτεραιότητας είναι οι Μύθοι της Πάφου με ιδιαίτερη έμφαση στον μύθο της Αφροδίτης, την περαιτέρω εδραίωση  της σύνδεση της Πάφου με τον Απ. Παύλο, το μοναδικό και πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, την καλύτερη ανάδειξη και παρουσίαση της αρχαιολογικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, έμφαση  στις εμπειρίες υπαίθρου, στην γαστρονομία, κ.α
 
Η τουριστική Πάφος είναι σε τροχιά συνεχούς αναβάθμισης και ακόμη  πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά της σε λειτουργία ολόχρονα, εμπλουτισμού του μίγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί.  
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Επιτροπή Τουρισμού: Διαπιστώνει μη τήρηση δεσμεύσεων και αδράνεια για Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες