Τα γαλλικά αρτοζαχαροπλαστεία PAUL έρχονται στην Κύπρο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το άνοιγμα του πρώτου PAUL Boulangerie, Patisserie, Bistro στην Κύπρο.
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το πρώτο κατάστημα της γνωστής γαλλικής αλυσίδας φούρνων, ζαχαροπλαστείων και εστιατορίων ανοίγει σύντομα τις πύλες του στην καρδιά της Λευκωσίας, στην οδό Ζήνας Ντε Τύρας 11 σε έναν ωραίο χώρο με γαλλικά στοιχεία, που χαρακτηρίζουν την ιστορία του Brand, το οποίο μετρά  πέραν των 125 χρόνων λειτουργίας σε ολόκληρο το κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Λ. Χριστοδούλου: Η προσβολή απόφασης δεν αφαιρεί την υποχρέωση συμμόρφωσης
 
Το εστιατόριο θα είναι χωρητικότητας 250 ατόμων, ενώ θα διαθέτει και take away μπαρ, το οποίο θα προσφέρει μεταξύ άλλων, φρέσκα ψωμιά και 34 διαφορετικά είδη γαλλικών γλυκών της γαλλικής κουζίνας. Τα προϊόντα του PAUL θα φτιάχνουν καθημερινά καταρτισμένοι αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες του καταστήματος. 
 
Παράλληλα, οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν το φημισμένο χαρμάνι καφέ Lavazza που φτιάχνεται αποκλειστικά  για τα PAUL.
 
Οι δημιουργοί του καταστήματος στην Κύπρο φιλοδοξούν να καταστήσουν τα PAUL το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς πρόγευμα και brunch, μιας και η συγκεκριμένη αλυσίδα προσφέρει ένα από τα πιο πλούσια και εύγεστα μενού προγεύματος σε ολόκληρο το κόσμο. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη η εταιρεία αναζητεί προσωπικό για να στελεχώσει το κατάστημα της. Σχετικές αγγελίες έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και στο διαδίκτυο.
 
Πλάνα και για άλλα καταστήματα
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η εταιρεία σχεδιάζει να προχωρήσει στο άνοιγμα και επιπλέον καταστημάτων στην Κύπρο, στο προσεχές μέλλον. Αυτό προνοεί τη δημιουργία πέραν των  300 νέων θέσεων εργασίας για  αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, βοηθούς κουζίνας κ.α.

Η οικογενειακή επιχείρηση που κατέκτησε τον κόσμο
Tα Paul μετρούν 127 χρόνια ζωής και πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τη Λιλ της Γαλλίας για να καταφέρει σήμερα να φτάσει σε περισσότερες από 33 χώρες. Η επέκταση του brand εκτός Γαλλίας ξεκίνησε το 1985, με το πρώτο τους κατάστημα στη Βαρκελώνη. Χρόνο με το χρόνο, τόσο τα καταστήματα όσο και η γκάμα των προϊόντων τους πολλαπλασιάζονταν, για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου διαθέτει πέραν των 400 καταστημάτων σε Γαλλία και άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων Λονδίνο, Ουάσινγκτον, Ντουμπάι και Τόκιο.

Διαβάστε ακόμα: Αναπτυξιακά έργα που αγγίζουν το 22% του ΑΕΠ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ