Ακόμη μία προσθήκη στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Το PIER ONE Cafe Restobar, ένα μαγαζί το οποίο έχει μοναδική φαντασμαγορική θέα, από την μια όλου του κόλπου της Λεωφόρου και από την άλλη του λιμανιού, θα αποτελέσει σύντομα την κορωνίδα του παλιού λιμανιού Λεμεσού.

Ένας χώρος σε μια προνομιούχα τοποθεσία που ενώνει τη Μαρίνα Λεμεσού, τον Μόλο και το Κάστρο. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του χώρου αποπνέουν τον αέρα ενός υπερυψωμένου superyacht που έχει μπαρκάρει, ιδιαίτερα όταν κανείς βρεθεί στην εξωτερική βεράντα. 

Το PIER ONE Cafe Restobar  θα προσφέρει λαχταριστές απολαύσεις για πρωινό όπως yogurt parfait και αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό. Το μεσημεράκι λαχταριστά σούσι, υψηλής δεξιοτεχνίας ορεκτικά και φρέσκα ζυμαρικά σε ένα εξαίρετο fusion μενού με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου. Το μενού περιλαμβάνει και super food σαλάτες, αλλά και σάντουιτς από ψωμί ψημένο σε πέτρα..

Το PIER ONE Cafe Restobar θα προσφέρει επίσης ιδιαίτερες προτάσεις για το μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο από φρέσκα φιλέτα ψαριών, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, αλλά και χοιρινά με βατές γεύσεις και όλα σερβιρισμένα με προσεγμένη παρουσίαση που θα χαρακτηρίζει το PIER ONE Cafe Restobar. Η γευστική εμπειρία θα ολοκληρώνεται με δημιουργικά επιδόρπια όπως για παράδειγμα την Chocolate Millefeuille.  

Πέρα από τα αλμυρά και γλυκά εδέσματα, ο χώρος θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρασιών από την ειδικά διαμορφωμένη κάβα του μαγαζιού. 

Το βράδυ στο μπαρ του PIER ONE κάνουν την παρουσία τα δροσιστικά μοναδικά signature κοκτέιλς φτιαγμένα από τους εξειδικευμένους μπάρμεν με βασικό συστατικό την φαντασία. Και όλα αυτά στους ρυθμούς της επιλεγμένης σύγχρονης μουσικής που θα ανεβάζει τη διάθεση.

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου