Γιώργος Μιχαήλ: Προσωπικότητες με άστρο οι βραβευθέντες

«Σήμερα επιβραβεύουμε εννέα πρωτοπόρους, διορατικούς και ακούραστους επαγγελματίες, οι οποίοι τόλμησαν, οραματίστηκαν, και με σεβασμό στο ευ επιχειρείν, στους πελάτες τους και στην κοινωνία, κατάφεραν να διαπρέψουν», ανέφερε στην ομιλία του κατά την τελετή απονομής των 9ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards, που συνδιοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η IMH, ο διευθύνων σύμβουλος της IMH, Γιώργος Μιχαήλ.

Σημειώνοντας ότι σε περιόδους προκλήσεων και δυσκολιών τείνουμε να ανατρέχουμε σε πρότυπα και παραδείγματα που μας δείχνουν τον δρόμο και μας εμπνέουν, σε ιστορίες επιχειρηματικών ηγετών που έπλασαν το όραμα και του έδωσαν σάρκα και οστά, ο κ. Μιχαήλ χαρακτήρισε τους βραβευθέντες ως προσωπικότητες με άστρο, που γεννήθηκαν ηγέτες, πίστεψαν στον εαυτό τους, λάτρεψαν αυτό που κάνουν και αποτελούν πρότυπο για νεαρότερους επιχειρηματίες ή επαγγελματίες.

Διαβάστε ακόμη:

«Επιχειρηματίες», συμπλήρωσε, «που έχουν ξεκινήσει ή έχουν αναπτύξει τις επιχειρήσεις τους, έχουν δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, έχουν καινοτομήσει και είναι ο κάθε ένας ηγέτης στον τομέα του. Κυρίως όμως είναι επιχειρηματίες που έχουν την εκτίμηση των εργαζομένων τους, των πελατών τους, των συνεργατών τους και γενικά του κυπριακού επιχειρείν».

Συγχαίροντας, αλλά και ευχαριστώντας όλους τους βραβευθέντες,  διευθύνοντας σύμβουλος της IMH υπέδειξε απευθυνόμενος προς τους ίδιους πως πρέπει να αισθάνονται όλοι περήφανοι για τη δουλειά και τα επιτεύγματά τους.

«Στην ΙΜΗ», είπε ο κ. Μιχαήλ, «έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαζόμαστε με όλους σχεδόν του αποψινούς βραβευθέντες. Ξέρουμε τις επιχειρηματικές τους ιστορίες και επιτυχίες, αλλά κυρίως ξέρουμε τους ανθρώπους πίσω από αυτές τις ιστορίες. Το τι μας συναρπάζει πίσω από τις επιχειρηματικές επιτυχίες είναι οι προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν. Τις προσωπικότητες αυτές τις βιώνουμε καθημερινά: Μοιραζόμαστε μαζί τους τα οράματα τους, τις φιλοδοξίες τους, την επιμονή τους, τις χαρές και τις επιτυχίες τους. Μοιραζόμαστε επίσης το καθημερινό τους άγχος, τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους».

O Γιώργος Μιχαήλ εξέφρασε μεγάλες ευχαριστίες στο ΚΕΒΕ για την άψογη συνεργασία, κάνοντας ειδική αναφορά στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη, που μια περιπέτεια υγείας την οποία αντιμετωπίζει δεν του επέτρεψε να βρίσκεται ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. «Του ευχόμαστε περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις επάλξεις του επιχειρείν», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, θερμές ευχαριστίες απηύθυνε στις Γενικές Ασφάλειες, που και φέτος παρουσιάζουν τον θεσμό, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην PARIMATCH TECH, στις Υπεραγορές Σκλαβενίτη Κύπρου, στην Landas Color και στο τηλεοπτικό κανάλι Omega.  

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ομιλία του διευθύνοντα σύμβουλου της IMH, Γιώργου Μιχαήλ:

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας

Κυρία Πρόεδρε της Βουλής των Αντιπροσώπων

Έντιμοι Υπουργοί και Βουλευτές

Αγαπητοί Προσκεκλημένοι

Σας καλωσορίζω στα KEBE BUSINESS LEADERS AWARDS που συνδιοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ.

Σήμερα βραβεύουμε εννέα επιχειρηματικούς ηγέτες για την διαχρονική συμβολή τους στην ανάπτυξη του κλάδου δραστηριότητας τους και γενικά του κυπριακού επιχειρείν.

Σε περιόδους προκλήσεων και δυσκολιών τείνουμε να ανατρέχουμε σε πρότυπα και παραδείγματα που μας δείχνουν τον δρόμο και μας εμπνέουν. Σε ιστορίες επιχειρηματικών ηγετών που έπλασαν το όραμα και του έδωσαν σάρκα και οστά.

Σήμερα επιβραβεύουμε εννέα πρωτοπόρους, διορατικούς και ακούραστους επαγγελματίες, οι οποίοι τόλμησαν, οραματίστηκαν, και με σεβασμό στο ευ επιχειρείν, στους πελάτες τους και στην κοινωνία, κατάφεραν να διαπρέψουν.

Προσωπικότητες με άστρο, που γεννήθηκαν ηγέτες, πίστεψαν στον εαυτό τους, λάτρεψαν αυτό που κάνουν και αποτελούν πρότυπο για νεαρότερους επιχειρηματίες ή επαγγελματίες. Επιχειρηματίες που έχουν ξεκινήσει ή έχουν αναπτύξει τις επιχειρήσεις τους, έχουν δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, έχουν καινοτομήσει και είναι ο κάθε ένας ηγέτης στον τομέα του. Κυρίως όμως είναι επιχειρηματίες που έχουν την εκτίμηση των εργαζομένων τους, των πελατών τους, των συνεργατών τους και γενικά του κυπριακού επιχειρείν.

Στην ΙΜΗ έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαζόμαστε με όλους σχεδόν του αποψινούς βραβευθέντες. Ξέρουμε τις επιχειρηματικές τους ιστορίες και επιτυχίες, αλλά κυρίως ξέρουμε τους ανθρώπους πίσω από αυτές τις ιστορίες.

Το τι μας συναρπάζει πίσω από τις επιχειρηματικές επιτυχίες είναι οι προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν. Τις προσωπικότητες αυτές τις βιώνουμε καθημερινά: Μοιραζόμαστε μαζί τους τα οράματα τους, τις φιλοδοξίες τους, την επιμονή τους, τις χαρές και τις επιτυχίες τους. Μοιραζόμαστε επίσης το καθημερινό τους άγχος, τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς τους.         

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε αυτούς που θα βραβευθούν απόψε. Πρέπει να αισθάνεστε όλοι περήφανοι για τη δουλειά και τα επιτεύγματά σας.

Κυρίες και Κύριοι

Στο σημείο αυτό θα πρέπει, να ευχαριστήσω θερμά τις Γενικές Ασφάλειες, που και φέτος παρουσιάζει τον θεσμό, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την PARIMATCH TECH, τις Υπεραγορές Σκλαβενίτη Κύπρου, την Landas Color και το τηλεοπτικό κανάλι Omega.  

Τις μεγάλες μου ευχαριστίες στο ΚΕΒΕ για την άψογη συνεργασία.  

Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας στον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ φίλο Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη που μια περιπέτεια υγείας δεν του επιτρέπει να είναι σήμερα μαζί μας. Του ευχόμαστε περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις επάλξεις του επιχειρείν.

Εύχομαι σε όλους να απολαύσετε τη βραδιά και ακόμα μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βραβευθέντες.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett