Infocredit Group: Διακρίθηκε στον διαγωνισμό εταιρικού εθελοντισμού

Στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών,  σε εκδήλωση την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στο Προεδρικό Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε η απονομή τιμητικών διακρίσεων του 7ου Διαγωνισμού Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς, ο οποίος διοργανώθηκε από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να αναδειχθούν οι εταιρείες που ανέπτυξαν καλές πρακτικές/δράσεις  στους τομείς του Εταιρικού Εθελοντισμού αλλά και της  Εθελοντικής Προσφοράς, κατά το 2021 και το πρώτο εξάμηνο του 2022, οι οποίες συμβάλλουν στην

βελτίωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία, στην επίτευξη των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη συνεργασία και στην παροχή στήριξης προς τις Εθελοντικές Οργανώσεις/Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό, πολιτιστικό, και σε οποιοδήποτε άλλο παρεμφερή θετικό αντίκτυπο.

Η τιμητική διάκριση επιδόθηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη στον Διευθύνων Σύμβουλο της Infocredit Group κ. Θεόδωρο Κρίγγου.

Η νέα τιμητική διάκριση της Infocredit Group αποτελεί σημαντική αναγνώριση των διαχρονικών πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) που υιοθετεί με συνέπεια και σταθερότητα, ενώ παραμένει προσηλωμένη στην διαφάνεια και ακεραιότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η συγκεκριμένη διάκριση της απονεμήθηκε κυρίως για την προσφοράς της σε δράσεις στήριξης οργανισμών που προσφέρουν ανακούφιση και φροντίδα σε συνανθρώπους μας, όπως τον Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου καθώς και το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Η Infocredit Group είναι ένα από τα ενεργά ιδρυτικά μέλη του CSR Cyprus, το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016 με τη μορφή μη κερδοσκοπικού οργανισμού και αποτελεί το εθνικό εταιρικό δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) στην Κύπρο. Κύριος στόχος του  είναι η προώθηση, ανάπτυξη και εφαρμογή της ΕΚΕ και η προβολή της τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον, με απώτερο στόχο την επίτευξη ισορροπημένης κερδοφορίας και βιώσιμης  ανάπτυξης.

Λίγα λόγια για την Infocredit Group

Η Infocredit Group με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων, συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την καινοτομία και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο Οικονομικών και Εμπορικών Πληροφοριών, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, ESG

(Environmental, social, and corporate governance), Ανάκτησης Οφειλών, Επαγγελματικής Κατάρτισης,  Τηλεφωνικού Κέντρου και Digital Marketing. 

Η Infocredit Group, μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών συνεργατών όπως η Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, Chartered Governance Institute UK & Ireland, MACM (Malta Association of Credit Management), με φυσική παρουσία σε Κύπρο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα και Ρουμανία, ανταποκρίνεται στον παλμό της αγοράς και εξελίσσεται διαρκώς παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες και προκλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Infocredit Group επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.infocreditgroup.com , τηλ. 22 398 000, email: info@infocreditgroup.com

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»