Hermes Airports: Θα προσφέρει στο κοινό χίλια δωρεάν δενδρύλλια

Περισσότερα από χίλια δεντρύλλια, θάμνοι και αρωματικά φυτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό, από την πρωτοβουλία της Hermes Airports με τίτλο «Πράσινη Λεμονάδα».

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «η Hermes Airports διοργανώνει το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, από τις 10:00 μέχρι και τις 16:00  μια πρωτότυπη εκδήλωση. Συγκεκριμένα περισσότερα από χίλια δενδρύλλια, θάμνοι και αρωματικά φυτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό σε χώρο που βρίσκεται απέναντι απ' την είσοδο των αναχωρήσεων  του Αεροδρομίου Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «σε κάθε επισκέπτη θα παραχωρούνται ένα καρποφόρο δέντρο και ένα αρωματικό φυτό. Μεταξύ άλλων, θα δίνονται δωρεάν καρποφόρα δέντρα όπως λεμονιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές και άλλα, καθώς και αρωματικά φυτά μεταξύ των οποίων λεβάντα, δεντρολίβανο και θυμάρι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τον περασμένο Φεβρουάριο το προσωπικό της Hermes Airports μάζεψε τα λεμόνια από τα λεμονόδεντρα που υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου Λάρνακας. Σε συνεργασία με την ΚΕΑΝ, τα λεμόνια μετατράπηκαν σε σπιτική λεμονάδα, την οποία αγόραζαν τον Αύγουστο, επιβάτες που αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας».

Η Hermes Airports είχε τότε ανακοινώσει ότι «τα συνολικά έσοδα από την πώληση των λεμονάδων θα διατίθεντο σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η αρχή γίνεται με την προσφορά δωρεάν χιλίων και πλέον δεντρυλλίων ενώ ήδη προγραμματίζονται και άλλες ενέργειες όπως η δωρεά Drone προς το Τμήμα Δασών για πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών, και η εγκατάσταση σταθμού για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων».

Το «The Lemonade Project» αποτελεί μια κοινή εκστρατεία με την ΚΕΑΝ, με τη στήριξη της Cyprus Airports F&B και της εταιρείας ICTS Cyprus.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)