Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού GOLD: In the Name of the Law

InBusinessNews  20/08/2022 06:50
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού GOLD: In the Name of the Law

Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού GOLD: In the Name of the Law

InBusinessNews  20/08/2022 06:50

Από το πρώτο κιόλας Legal Issue του περιοδικού GOLD, ήταν πασιφανές ότι το σύστημα δικαιοσύνης της χώρας έχρηζε εκσυγχρονισμού και ανανέωσης.

Για να μπορέσει το σύστημα λοιπόν να ενταχθεί στον 21ο αιώνα, γίναμε μάρτυρες μιας τεράστιας αλλαγής, με την αναβίωση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, ενός νέου 16μελούς Εφετείου, ενός Εμποροδικείου για υποθέσεις αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ και άνω, καθώς και Ναυτοδικείου που θα επικεντρώνεται σε ναυτιλιακές υποθέσεις.

Διαβάστε ακόμα: 

Βασίλης Δημητριάδης: Αυτά τα παράπονα ακούω για την ακτοπλοϊκή

Τρ. Κύπρου: Οι τρεις προτάσεις για εξαγορά από Lone Star που απέρριψε

Κλειώ Παπαδοπούλου: Οι διάφοροι ρόλοι στην PwC και η σωστή υποστήριξη

Αναμένεται ότι οι μεταρρυθμίσεις θα μειώσουν τον χρόνο εκδίκασης των εφέσεων κατά τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ψηφιοποίηση των δικαστικών διαδικασιών.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD λοιπόν, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 21 Αυγούστου σε έντυπη και σε ψηφιακή έκδοση, δεν θα μπορούσε παρά να παρουσιαστεί η μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση, καθώς και μια πληθώρα θεμάτων γύρω από τις εν λόγω εξελίξεις. 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρουσιάζει τα 90+ μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία στην Κύπρο, ενώ ο Αντώνης Λιάτσος, η Λουίζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, ο Σάββας Αγγελίδης, ο Χρίστος Κληρίδης και 15 διακεκριμένοι δικηγόροι αναλύουν τις μεταρρυθμίσεις και τις εξελίξεις στο νομικό σύστημα.

Το νέο αίμα της νομικής κοινότητας μας συστήνεται και δηλώνει τα θέλω και τις προσδοκίες του, ενώ πετυχημένοι Κύπριοι δικηγόροι στο εξωτερικό μιλούν για τις φιλοδοξίες και τις προκλήσεις του τομέα τους.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD διαβάστε επίσης:

Eιδικό Αφιέρωμα:

  • The Legal Issue (22 εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους)

Αποκλειστικές συνεντεύξεις & features:

­­Quantifying the Unquantifiable, Chris Droussiotis

The Omnichannel Approach to Marketing, Maria Nicolaou, Associate Director: Head of Business Development and Brand, Marketing and Communications, EY Cyprus

A Brand New Game, Manel Gomez, CEO, ScalingPro.io.

Designing for the Future, Evangelia Eliadou, Executive Director, Pafilia

Shaping the Future of FDI, Ismail Ersahin, Executive Director a.i., World Association of Investment Promotion Agencies (WAIPA)

Texis: An Artificial Intelligence Call Monitoring Tool for Compliance and more… Christos Kyriacou, CEO and designer, texis

My Way: Savvas Perdios

Five Minutes With: Mohammed Al Qassim

Start Me Up: Visual Space

In Good Company: Sepaga

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του περιοδικού στο App Store / Google Play /WebApp χρησιμοποιώντας keywords Gold Magazine για το περιοδικό Gold.  Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό online στο σύνδεσμο www.goldnews.com.cy/digitaledition

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας