Δημιουργώντας μια εταιρεία με γνώμονα τα δεδομένα

Όλοι έχουμε «χρυσωρυχεία» στους οργανισμούς μας με τη μορφή δεδομένων. Μια επιτυχημένη εταιρεία συχνά καθοδηγείται από τη γνώση που εξάγεται από αυτά τα πολύτιμα στοιχεία. Kατ’ ακρίβειαν, ολοένα και περισσότερα δεδομένα παράγονται χρόνο με το χρόνο, κάτι το οποίο ισχύει και για τις επιχειρήσεις οι οποίες με την καταγραφή πρόσθετων στοιχείων από πελάτες, συνεργάτες, συναλλαγές, προϊόντα και αλυσίδα εφοδιασμού δημιουργούν περισσότερα δεδομένα στα συστήματά τους.

Σύμφωνα με το IDC , «η παγκόσμια datasphere θα αυξηθεί από 45 zettabytes το 2019 σε 175 μέχρι το 2025». Αυτά τα δεδομένα αποτελούν την πρώτη ύλη από την οποία οι οργανισμοί αντλούν πολύτιμες ιδέες.

Η πρόκληση για όλους μας είναι να κατανοήσουμε πώς οι ιδέες γίνονται πράξη και τι κάνει μια εταιρία επιτυχημένη μέσω της εξαγωγής της πολύτιμης γνώσης από τα δεδομένα της.

Ο επικεφαλής του Technology Cloud Engineering, Carlos Sarmiento θα παραστεί στο πολυαναμενόμενο Digital Cyprus Conference για να μοιραστεί παραδείγματα και χαρακτηριστικά Οργανισμών που αξιοποιούν με επιτυχία τα δεδομένα τους για να υπερβούν τους στόχους τους. Στο πλαίσιο της παρουσίασής του, ο Sarmiento θα εξηγήσει στο κοινό πώς η επιλογή της λύσης των εν λόγω Οργανισμών ήταν καταλυτικός παράγοντας για την εξέλιξη αυτή.

Ο επικεφαλής του Technology Cloud Engineering για την EMEA είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της επιχείρησης cloud στην περιοχή. Υπήρξε Chief Strategy Officer για την Oracle Latin America, ενώ, πριν από αυτόν τον ρόλο, ο Carlos ήταν Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Μονάδας Ψηφιακών Πωλήσεων, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για τον τομέα των Επιχειρήσεων, Ανώτερος Διευθυντής του τμήματος Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Διευθυντής του Τμήματος Τηλεπωλήσεων για τη Λατινική Αμερική.

Ο ομιλητής έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας και είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Oracle EMEA. Είναι Μηχανικός Συστημάτων από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κολομβίας και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ίδιο πανεπιστήμιο και ειδικότητες στη Στρατηγική και την ηγεσία από το IESE στη Βαρκελώνη και το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Το συνέδριο που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Ένα σπουδαίο γεγονός που θα σκιαγραφήσει το νέο περιβάλλον, θα λάβει χώρα στις 4 Οκτωβρίου, στο Hilton Nicosia. Το Digital Cyprus Conference – The Technology Revolution Reshaping Business θέτει στο επίκεντρό του τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Κορυφαίοι ειδικοί του ψηφιακού κόσμου θα παρουσιάσουν το μέλλον της τεχνολογίας και τις μεγάλες νέες τάσεις που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια, ενώ το κοινό θα ανακαλύψει βασικές στρατηγικές για επιτυχία στην digital εποχή.  Με τη συμμετοχή τους θα ανακαλύψουν, επίσης, κρίσιμες τεχνολογίες και προσεγγίσεις που απαιτούνται για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων, τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας εντός του οργανισμού τους.

Το μεγάλο γεγονός απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Capacitor Partners, Cyta, Hellenic Bank, JINIUS by Bank of Cyprus, KPMG, Kyndryl, NetU, SoftOne, YouDream

Εκθέτες: AdTech Holding, Datatech, MS Electronics, Ralliton

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, OmegaLive

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»