Οι γυναίκες της ECOMMBX στο InBusiness TV

InBusinessNews  08/08/2022 06:50
Οι γυναίκες της ECOMMBX στο InBusiness TV

Οι γυναίκες της ECOMMBX στο InBusiness TV

InBusinessNews  08/08/2022 06:50

Έχουν πίστη και πείσμα. Διακατέχονται από δύναμη, αλλά και ευαισθησία. Δημιουργούν καινοτομούν και επιτυγχάνουν.

Οι γυναίκες-στελέχη της ECOMMBΧ, που διαπρέπουν η κάθε μία από τη θέση της, μοιράζονται στην κάμερα του InBusiness TV τα μυστικό της επιτυχίας τους, συμβουλεύουν και εμπνέουν.

Η Γεωργία Πίττα, Chief Financial Officer της εταιρείας, επισημαίνει ότι οι γυναίκες είναι ευλογημένες με δύναμη, ευαισθησία και ένστικτο, που τις κάνει να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Με τη σειρά της, η Μαρία Ιωάννου, που βρίσκεται στη θέση της Head Business Development τα τελευταία οκτώ χρόνια, αναφέρει ότι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έχει μάθει είναι ότι τίποτα στη ζωή δεν χαρίζεται, παρά μόνο αν δουλέψουμε πολύ σκληρά γι’ αυτό.

Διαβάστε ακόμα: 

Paul Sies: Τι ισχύει με τις πτήσεις της Cyprus Airways σε Αρμενία 

Τι θα περιλαμβάνει η πράσινη ανάπτυξη €70 εκατ. Αρχιεπισκοπής και ΑΗΚ 

Η Finance Senior Manager, Νάταλι Μασούρι, φαντάζεται τον εαυτό της στα επόμενα πέντε χρόνια, σ’ ένα περιβάλλον σκληρής δουλειάς, δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Την ίδια ώρα, η Φωτεινή Τσίκκου, Chief Operating Officer της ECOMMBX, εξηγεί ότι η πιο μεγάλη πρόκληση ήταν να μην ξεχάσει από πού έχει ξεκινήσει, τι έχει κάνει μέχρι τώρα, πού μπορεί να φτάσει και να μην ξεχάσει τα ιδανικά και τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσε.

Σύμφωνα με τη Μαίρη Χατζηαθανασίου, Compliance Junior Director, μια γυναίκα πρέπει να έχει πίστη στον εαυτό της, να μην επαναπαύεται και ν’ αντιμετωπίζει τις δυσκολίες σαν προκλήσεις και τις αποτυχίες σαν εμπειρίες.

Τέλος, η Βίκυ Χριστοφίδου, Anti-money laundering compliance officer, συμβουλεύει τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους, καθώς οι ανασφάλειες άλλων δεν είναι δική τους υπόθεση. Αντιθέτως, τις παροτρύνει να χρησιμοποιούν τα αρνητικά σχόλια που ίσως κάποτε ακούν γι’ αυτές, για να γίνουν καλύτερες.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους στο InBusiness TV:

Διαβάστε περισσότερα στην ειδική έκδοση Τhe Women Issue, του περιοδικού IN Business-τεύχος Αυγούστου- που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε ψηφιακή έκδοση ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας