Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business: The Women Issue

InBusinessNews  06/08/2022 07:00
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business: The Women Issue

Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business: The Women Issue

InBusinessNews  06/08/2022 07:00

Στη γυναίκα επαγγελματία, επιχειρηματία, αξιωματούχο και επιστήμονα, στη σταθερή της συμβολή στην κοινωνία και στον δυναμισμό με τον οποίο διεκδικεί και ανανεώνει την πολυεπίπεδη παρουσία της, είναι αφιερωμένη η ειδική έκδοση-τεύχος Αυγούστου- το περιοδικού IN Business.

Διαβάστε ακόμη:

Βασικός στόχος του αφιερώματος ήταν από την αρχή, να φιλοξενήσει στις σελίδες του περιοδικού γυναίκες από διάφορους τομείς, αναδεικνύοντας το έργο, με το οποίο υπογράφουν τη συνεισφορά τους σε επίπεδο επαγγελματικό και πώς καταφέρνουν να ισορροπούν, επιδιώκοντας να έχουν και την προσωπική ζωή που τους αξίζει.                                                                                 

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, το IN Business, ζήτησε ως επί το πλείστον, από γυναίκες CEOs ή σε κάποιες περιπτώσεις και από άλλα ανώτερα στελέχη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων ή του κράτους, να δώσουν το δικό τους μήνυμα για το πώς ελίσσονται και δημιουργούν, σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και καλούμαστε να επιδείξουμε άμετρη δύναμη, σθένος και επιμονή, προκειμένου να πετύχουμε την εξέλιξη.

Το περιοδικό IN Business, παρουσιάζει 166 γυναίκες-πρότυπα απ’ όλους τους κλάδους δραστηριότητας: Ακίνητα/κατασκευές, βιομηχανία, πρωτογενή τομέα, εκπαίδευση, εμπόριο, ενέργεια, τουρισμό, υγεία, υπηρεσίες, επαγγελματικές υπηρεσίες, χρηματοοικονομικά, εστίαση και ΙCT.

Πρόκειται για ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα γυναικών στο πλαίσιο του στόχου που τέθηκε από το περιοδικό, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πρόθυμα. Κάποιες για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχουν και για πολλές άλλες επιφυλασσόμαστε.

Εξάλλου, είναι ανεξάντλητη η λίστα των εκπροσώπων του γυναικείου φύλου, που δεν παύουν να τολμούν όλο και ψηλότερα και κάθε μέρα που περνά, μεγαλώνει.

Το ΙΝ Business θα είναι εδώ, για να καταγράφει την ιστορία που γράφουν, κάτι που πράττει αδιάληπτα επί 15 συναπτά έτη για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, τιμώντας το ευ επιχειρείν.

Το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση αυτή την Κυριακή 7 του μήνα. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας