Στις 4 Οκτωβρίου το CITEA Digital Cyprus Conference

  03/08/2022 11:50
Στις 4 Οκτωβρίου το CITEA Digital Cyprus Conference

Στις 4 Οκτωβρίου το CITEA Digital Cyprus Conference

  03/08/2022 11:50

Τα τελευταία τρία χρόνια αποτελούν μια μεταβατική εποχή για την οικονομία. Το ίδιο και για τις επιχειρήσεις. Ολοένα και περισσότερο οι ηγέτες τους επενδύουν στο διαδίκτυο, τη συνδεσιμότητα, τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών αλλά και την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι Οργανισμοί που άντεξαν είναι αυτοί που ξεπερνούν τις απανωτές κρίσεις και αξιοποιούν την κάθε ευκαιρία και ξαναβρίσκουν τη δύναμη να συνεχίσουν. Άλλωστε, όπως είπε ο Vince Lombardi, «δεν έχει να κάνει με το αν σε ρίχνουν κάτω, αλλά με το αν σηκώνεσαι πάνω».

Η καινοτομία είναι βασική καθώς μεταφράζεται σε έναν ανταγωνιστικό παράγοντα που διαφοροποιεί τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Με εφόδια την πρωτοτυπία και την ευελιξία ο ιδιωτικός τομέας συνεχίζει την πορεία του κόντρα στις προκλήσεις.

Ένα σπουδαίο γεγονός που θα σκιαγραφήσει το νέο περιβάλλον, θα λάβει χώρα στις 4 Οκτωβρίου, στο Hilton Nicosia. Το Digital Cyprus Conference – The Technology Revolution Reshaping Business έρχεται για να βάλει στο επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό με ομιλητές μεταξύ άλλων από Zoom, Oracle and Jumar. Κορυφαίοι ειδικοί του ψηφιακού κόσμου θα παρουσιάσουν το μέλλον της τεχνολογίας και τις μεγάλες νέες τάσεις που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια, ενώ το κοινό θα ανακαλύψει βασικές στρατηγικές για επιτυχία στην digital εποχή.  Με τη συμμετοχή τους θα ανακαλύψουν, επίσης, κρίσιμες τεχνολογίες και προσεγγίσεις που απαιτούνται για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων, τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας εντός του οργανισμού τους.

Το μεγάλο γεγονός απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Hellenic Bank, JINIUS by Bank of Cyprus, KPMG, Kyndryl, NetU, SoftOne, YouDream, Capacitor Partners, Cyta

Εκθέτες: AdTech Holding, Datatech, MS Electronics, Ralliton

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, OmegaLive

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας