Maritime Ventures: Η εταιρεία που η ζωή της είναι το... yachting

Η Crm Maritime Ventures αποκτά νέο πρόσωπο και νέα ενέργεια, με τον Ιωάννη Αγρότη να αναλαμβάνει τη διαχείριση της εταιρείας, διατηρώντας παράλληλα τη στενή σχέση με τον ιδρυτή της, αλλά και φίλο του, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Ο κ. Αγρότης δηλώνει παθιασμένος με το yachting και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, φέρνοντας στην αγορά μια πελατοκεντρική προσέγγιση και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους.

Με πάθος για τη θάλασσα και με το yachting να είναι η... ζωή της, η Maritime Ventures αποτελεί για τους λάτρεις του είδους ένα αξιόπιστο φίλο που ικανοποιεί όλες τους τις απαιτήσεις και προσφέρει καθολικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενες στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού της πελάτη. 

Διαβάστε ακόμα: 

Οι μεγαλομέτοχοι 35 εταιρειών της Κύπρου 

Έλενα Μέλη: Όλη η κυπριακή αγορά σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον

Δραστηριοποιούμενη σε Ελλάδα, Λίβανο και Κύπρο(σ.σ. στην μαρίνα Λεμεσού), η Maritime Ventures συνεργάζεται με αποκλειστικές και αξιόπιστες επωνυμίες σκαφών και yacht, παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες, όπως τεχνική υποστήριξη και επισκευές έως ναύλωση σκαφών, κλασματική ιδιοκτησία (fractional ownership), ασφάλιση και υπηρεσία θυρωρού.

Προσφέροντας λύσεις ιδιοκτησίας 360 μοιρών, και έχοντας ως στόχο να ενθαρρύνει την ιδιοκτησία σκαφών και να προωθήσει την κρουαζιέρα, η εταιρεία κάνει την ιδιοκτησία εύκολη και απλή, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής του yacht.

Κατά τους επόμενους μήνες η εταιρεία θα αποκτήσει ένα επίσημα διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο ISSA, το οποίο θα λειτουργεί στα κεντρικά της γραφεία στη μαρίνα Λεμεσού.

Το Κέντρο θα προσφέρει μαθήματα, όπως Inshore Skipper, Offshore Skipper, Master of Yachts και επίσης, μέσω στρατηγικής συνεργασίας με επαγγελματικό κέντρο, μαθήματα STCW για επαγγελματικό πλήρωμα yacht.

H διαχείριση της εταιρείας-όπως έχει προαναφερθεί- πέρασε προσφάτως στον Ιωάννη Αγρότη, ο οποίος και με αφορμή εκδήλωση γνωριμίας που πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη στη μαρίνα Λεμεσού, μίλησε στο InBusinessNews, τόσο για την Maritime Ventures όσο και για τον μαγικό κόσμο της θάλασσας και του yachting γενικότερα. 

Ποια είναι η Maritime Ventures και πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία της εταιρείας;

Η ιδέα προέκυψε προτού εγώ εισέλθω στην εταιρεία. Είχε στηθεί με πάρα πολλή πάθος από τον πολύ καλό μου φίλο, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει τώρα 30 χρόνια στο χώρο του yachting σε πολλά επίπεδα, στην Αμερική.

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την εταιρεία και έπειτα από δύο-τρία χρόνια ήλθε η μεταξύ μας συνεργασία. Σε ό,τι με αφορά, είμαι από μικρός πολύ συνδεδεμένος με την θάλασσα, τα σκάφη και τις βάρκες, με τις οποίες ασχολούμαι. Έχω ταξιδέψει σχεδόν 25 χρόνια στα νησιά της Ελλάδας και τα τελευταία 20 χρόνια ως καπετάνιος σε ιδιόκτητο σκάφος.

Ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, ξεκίνησε την εταιρεία και εγώ απλώς ακολούθησα και ακολουθώ το... πάθος μου. Είναι το μεράκι μας, έχοντας πάντα φυσικά ως προτεραιότητα τους πελάτες μας.  

Ποιες είναι οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει εταιρεία;

Η κύρια ασχολία της είναι η προώθηση και πώληση των βαρκών και των σκαφών που διαθέτουμε με τις αντιπροσωπείες που συνεργαζόμαστε.

Εκτός από το να αγοράσει κάποιος σκάφος, με την μακροχρόνια μου εμπειρία στη θάλασσα, αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε είναι οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεται το σκάφος, είτε έχει να κάνει με τα μηχανικά του, τον καθαρισμό του, την φύλαξή του τον χειμώνα κλπ.

Για τι είδους σκάφη μιλάμε και ποιες μάρκες σκαφών αντιπροσωπεύετε;

Έχουμε σκάφη από την Fairline yachts, τη Galeon, καθώς και άλλα μικρά σκάφη, όπως της Galia. Η άλλη εταιρεία είναι η Cantiere del Pardo με τα σκάφη της-τα Pardo-, και η Grand Soleil. Διαθέτουμε βεβαίως και άλλες επωνυμίες και έχουμε πάντοτε κάποια σκάφη σε στοκ. 

Σκέφτεστε να επεκταθείτε και σε άλλες μαρίνες πέραν της μαρίνας Λεμεσού;

Στα πλάνα μας υπάρχουν σκέψεις για επέκταση της εταιρείας και σε άλλες μαρίνες. Προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στη μαρίνα Λεμεσού.

Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους πελάτες σας, αλλά και γενικά σε όλους όσοι ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με το αντικείμενό σας;

Εμείς γνωρίζουμε καλά τους κατασκευαστές, έχουμε γνώση του αντικειμένου, γνωρίζουμε τι θέλει ο πελάτης, διαθέτουμε όλες τις τεχνικές γνώσεις που μπορεί να χρειαστούμε. Έχουμε πάντα ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτός πρέπει να κερδίζει.

Το σκάφος είναι κάτι που δίνει χαρά, ποιοτικό χρόνο με φίλους και την οικογένεια, αποτελεί μία απόδραση. Όταν είσαι στη θάλασσα, οποιαδήποτε ταλαιπωρία την παίρνει μακριά. Το σκάφος, το yacht, ή μία μικρή βάρκα, στο δίνει αυτό και είναι αυτό που προσφέρουμε. 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης