Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: The Limassol Issue

Η Λεμεσός αποτελεί μια πόλη που ειδικά τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται ποικιλοτρόπως ραγδαία και με μια οικονομία που μέσα από την πολυδιάστατη ανάπτυξή της, έχει μεταμορφωθεί σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικό κέντρο, τεχνολογικό hub και lifestyle προορισμό.

Ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, η Λεμεσός φιλοξενεί σήμερα περισσότερες από 200 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ναυτιλίας, καθώς και εκατοντάδες άλλες μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, εκ των οποίων πολλοί είναι βασικοί παγκόσμιοι παίχτες στους τομείς δραστηριοποίησής τους. 

Διαβάστε ακόμη:

Είναι πλέον γεγονός ότι ο αριθμός καταγραφής ξένων εταιρειών που επέλεξαν να δημιουργήσουν την έδρα τους ή να αποκτήσουν παρουσία στην Κύπρο δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει επιλέξει τη Λεμεσό. Άλλωστε αυτό είναι εμφανές και από τις πινακίδες και τα λογότυπα πολλών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων που κοσμούν τα επιβλητικά νέα κτίρια γραφείων της Λεμεσού, καθώς εταιρείες απ' όλο τον κόσμο φέρνουν τους εξειδικευμένους υπαλλήλους τους στην Κύπρο, αξιοποιώντας στο έπακρο τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό που έχουν στη διάθεσή τους εδώ.

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί εξειδικευμένοι επαγγελματίες απ' όλο τον κόσμο έχουν ενταχθεί στους μόνιμους κατοίκους της πόλης, μετατρέποντας τη Λεμεσό σε σημαντικό κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, αγκαλιάζοντας νέες κτηματομεσιτικές και περιβαλλοντικές τάσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών να γίνει ένα πιο πράσινο και ελκυστικό μέρος για να ζήσει και να εργαστεί κανείς.

Υπάρχουν βεβαίως πολύ περισσότερα στη ζωή μιας κοινότητας, πέρα από την εργασία. Γι' αυτό τον λόγο, ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας της Λεμεσού, έχοντας αντιληφθεί το πιο πάνω, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διασφαλίσουν ότι η πόλη προσφέρει τουριστικές παραλίες, αρχαίους αρχαιολογικούς χώρους, ανακαινισμένες παραδοσιακές γειτονιές, τη μαγευτική Μαρίνα, συναρπαστικές οικιστικές ευκαιρίες και υπερσύγχρονα εμπορικά κτίρια, καθώς και μια αξιοζήλευτη σειρά επιλογών για ψώνια και φαγητό για να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη ή και κάτοικο.

Το νέο τεύχος του περιοδικού GOLD, που κυκλοφορεί σε έντυπη και ψηφιακή μορφή αυτή την Κυριακή 19 Ιουνίου, είναι μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στη Λεμεσό. Στις σελίδες του, διερευνά τι κάνει την Λεμεσό ξεχωριστή και παρουσιάζει τις απόψεις πολλών εκ των διακεκριμένων κατοίκων της. 

Φιλοξενούνται συνεντεύξεις στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (Νίκος Νικολαΐδης, Αντρέας Τσουλόφτας, Μάριος Γιωργούδης, Anna Gubareva, Ηλίας Νεοκλέους, Γιάννης Τίνης, Γιάννης Μισιρλής, Grant Johnson, Nawaf Abdulla, Νικόλας Σιαμτάνης, Σωκράτης Έλληνας, Mάριος Κασάπης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Ιωάννου, Γιώργος Τσιελεπής, John Χατζηπαρασκευάς, Αντρέας Χατζημιτσής, Μαριάννα Φόρτωμα & Παγώνα Λίγγου), ενώ παρουσιάζονται επίσης μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, luxury fashion boutiques και διεθνείς αλυσίδες εστιατορίων σε ξενοδοχεία της πόλης.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD, διαβάστε επίσης:

Eιδικά Αφιερώματα:

  • Limassol
  • Car Leasing in Cyrus
  • Offitech & Office Solutions

Αποκλειστικές συνεντεύξεις & features:

­In Research & Development We Trust, Candice Denic, Research & Development Marketing Science Lead, Google.

A Bright Future for an Ethical Profession, Michael Izza, Chief Executive, ICAEW.

Shooting for the Moon, Anders Sloth Nielsen, Senior Investment Manager, Head of Sustainable Cities and Mobility, Copenhagen Capacity.

A New Dawn, A New Day for Parimatch Tech, Maksym Liashko, CEO, Parimatch Tech.

From Cyprus Seeds, Great Dreams Grow, Jeremy Downward, Chairman, Cyprus Seeds.

A Holistic Approach, George Englezos, General Manager, REInvest.

The Great Separation, Davor Malojcic, Managing Director for Central Eastern Europe and the Eastern Mediterranean, Kyndryl.

My Way: Petros Rialas.

Five Minutes With: Elena Prohaskova, JetBrains.

Start Me Up: ecorbio.

In Good Company: payabl.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του περιοδικού στο App Store / Google Play /WebApp χρησιμοποιώντας keywords Gold Magazine για το περιοδικό Gold.  Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό online στο σύνδεσμο www.goldnews.com.cy/digitaledition

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ