Στις 26 Μαΐου η ετήσια γενική συνέλευση CIFA

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Μαΐου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Cyprus Investment Funds Association (CIFA), στο πλαίσιο της οποίας θα λάβουν χώρα σημαντικές συζητήσεις γύρω από τις επιχειρήσεις και τους παρόχους υπηρεσιών, που βρίσκονται στον πυρήνα του τομέα των Επενδυτικών Ταμείων.

 Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται σε μια κομβική χρονική στιγμή, κατά τη διάρκεια της οποίας διεθνείς εξελίξεις όπως οι μακροχρόνιες επιπτώσεις της πανδημίας, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο πληθωρισμός διαμορφώνουν εκ νέου τις προτεραιότητες και ανάγκες επιχειρήσεων και ξένων κεφαλαίων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, πάντως, η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη ο οποίος θα τιμήσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση με την παρουσία του. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο Πρόεδρος του CIFA, Ανδρέας Γιασεμίδης. Ομιλία θα παραθέσουν επίσης ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Γιώργος Καρατζιάς και ο αντιπρόεδρος του Invest Cyprus, Σπύρος Βασιλείου. Σημαντικά συμπεράσματα αναμένεται να προκύψουν κατά τη συζήτηση που θα γίνει λίγο μετά επί σκηνής, ανάμεσα στον κ. Γιασεμίδη και τον CEO της MUFG Investor Services, Τζον Σεργίδη με αφορμή την απόφαση του ιαπωνικού κολοσσού να δημιουργήσει βάση στην Κύπρο.

Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) είναι σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και νομικά πρόσωπα που προσφέρουν υπηρεσίες ή δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Επενδυτικών Κεφαλαίων της Κύπρου.

Η ιστορία του περιλαμβάνει ήδη αρκετές σελίδες επιτυχίας. Από το 2013 που ιδρύθηκε, προωθεί  ουσιαστικά τον κλάδο των επενδυτικών κεφαλαίων της Κύπρου τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο Σύνδεσμος συμβάλλει καταλυτικά εκπροσωπώντας τον κλάδο σε οικονομικές αποστολές και συνέδρια, με τη φιλοξενία εκδηλώσεων και σεμιναρίων και με την τακτική επαφή με τα ΜΜΕ σε Κύπρο και εξωτερικό. Ο CIFA έχει να δείξει πολλά σε ό,τι αφορά την προώθηση της βιομηχανίας μέσω συνεργασιών και συμμετοχών του σε τοπικά και διεθνή γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών