Α. Μπιλάλης: Το Wolt Market βλέπει μεγάλη δυναμική στην Κύπρο

Θερμής υποδοχής, τόσο από καταναλωτές όσο και από συνεργάτες, έτυχε το πρώτο delivery-only κατάστημα του Wolt Market στη Λευκωσία.

Τη μεγάλη δυναμική της κυπριακής αγοράς διαπιστώνει σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο Γενικός Διευθυντής του Wolt Market στην περιοχή της Μεσογείου, Αθανάσιος Μπιλάλης.

Διαβάστε εδώ: Wolt Market: Το πρώτο του delivery-only κατάστημα στην Κύπρο

Με πλεονεκτήματα την παράδοση του ψωνίσματος σε 20-30 λεπτά, αλλά και τη γεωγραφική ανάπτυξη, το Wolt Market υπόσχεται μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία στον Κύπριο καταναλωτή.

Διαβάστε ακόμα:

Εργολάβοι: Ορατός όσο ποτέ ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθούν έργα

Νέος all-day προορισμός σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας

Αντίστροφη μέτρηση για το «Πάρκο των Χρωμάτων» (photos)

Αναφερόμενος στη διατήρηση της ανθεκτικότητας του τομέα των τροφίμων εν μέσω συνεχών αυξήσεων, ο κ. Μπιλάλης εκτιμά ότι σαφώς θα υπάρξουν επιπτώσεις, αλλά σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με άλλους τομείς της οικονομίας.

Ποιο το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της Wolt να εισέλθει στο λιανικό εμπόριο με το πρώτο delivery-only κατάστημα στην Κύπρο; Ποια ανάγκη της αγοράς διαπιστώσατε και προοπτικές διαβλέπετε;
Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανάπτυξη του Wolt Market στην Κύπρο. Πραγματικά πιστεύουμε ότι ο Κύπριος καταναλωτής αξίζει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία αναφορικά με τα εβδομαδιαία του ψώνια από το σουπερμάρκετ.

Είμαστε βέβαιοι, βασιζόμενοι στην εμπειρία μας από τις υπόλοιπες 19 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ήδη το Wolt Market, ότι τα καταστήματά μας μπορούν να προσφέρουν αυτή την εμπειρία. Διακρίνουμε πολύ μεγάλη δυναμική στο νησί και ήδη το πρώτο μας κατάστημα έχει τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους συνεργάτες μας και περιμένουμε με ενθουσιασμό να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία.

 

Παράδοση σε 20-30 λεπτά

Ποια πλεονεκτήματα παρουσιάζει το Wolt Market;
Ο βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε μια αυθεντικά ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες μας. Εκτός από το ότι μπορούμε να παραδώσουμε τα ψώνια στην πόρτα του πελάτη εντός 20-30 λεπτών, πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων μας, η ποικιλία της γκάμας μας και οι τιμές μας, είναι οι βασικές παράμετροι που θα κάνουν το Wolt Market μια σπουδαία επιλογή για πολλούς ανθρώπους με διαφορετικές ανάγκες.

Στο τέλος της ημέρας, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις αυτό που υπόσχεσαι. Ταυτόχρονα, η γεωγραφική μας ανάπτυξη, δίνει την ευκαιρία σε τοπικούς προμηθευτές να μεγαλώσουν την επιχείρηση τους αποκτώντας ένα νέο κανάλι διανομής για τα προϊόντα τους μέσω του Wolt Market.

 

Ανθεκτικός ο τομέας των τροφίμων

Ποιος ο ρόλος του διαδικτυακού εμπορίου και των online αγορών δύο χρόνια μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας; Θεωρείτε ότι ο τομέας των τροφίμων θα διατηρήσει την ανθεκτικότητά του εν μέσω αύξησης τιμών;
Είναι γεγονός ότι η πανδημία άλλαξε δραματικά τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών και επιτάχυνε σημαντικά τη χρήση των ψηφιακών μέσων και της αγοράς online. Η ευκολία που έφεραν αυτές οι νέες συνήθειες στην καθημερινή ρουτίνα των καταναλωτών, βοηθά κατά τη γνώμη μου στο να παραμείνουν επίκαιρες.

Ταυτόχρονα, είμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με αρκετές αυξήσεις τιμών λόγω του διαρκώς μεταβαλλόμενου εξωτερικού περιβάλλοντος. Από πλευράς μας, προσπαθούμε να απορροφήσουμε το μεγαλύτερο μέρος αυτών των αυξήσεων, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή τιμή. Ο τομέας των τροφίμων έχει αποδειχθεί πολύ ανθεκτικός σε δύσκολους καιρούς, λόγω κυρίως της φύσης του, οπότε θεωρώ ότι σίγουρα θα επηρεαστεί, αλλά σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με άλλους τομείς της οικονομίας.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation