The Future of Retail: Οι εξελίξεις στο λιανικό εμπόριο (video)

Το μέλλον του λιανεμπορίου κι οι πιθανές λύσεις εξοικονόμησης κόστους κι αύξησης της αποδοτικότητας στους τομείς της πληροφορικής, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου & έκθεσης “The Future of Retail”, που διοργάνωσε η Powersoft την Τετάρτη, 4 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμους τρόπους για αναδιάρθρωση και βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους.

Έπειτα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο CFO & Quality Manager της Powersoft, Χριστόδουλος Μαλέκκος, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις χορηγίες της Κυβέρνησης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από τον διευθυντή της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Χρίστο Φωτιάδη.

Την ίδια ώρα, η προϊσταμένη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, Νίκη Ιωάννου, παρουσίασε τρόπους προσέλκυσης πελατών σε ψηφιακά περιβάλλοντα, με τον CEO & Software Innovation Architect της Powersoft, Γιώργο Μαλέκκο, να παραθέτει προβλέψεις κι εκτιμήσεις σχετικά με το λιανικό εμπόριο την επόμενη δεκαετία.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου αποτέλεσε η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με θέμα “Insiders View in Retail”, στο πλαίσιο του οποίου οι  Γιώργος Μαλέκκος, Ηλιάνα Χαραλάμπους, CEO της MINDY Boutique, Δημήτρης Νατιότης, CEO της NATIOTIS και Νίκος Μεσολογγίτης, CEO της OJO Sunglasses μοιράστηκαν με το κοινό τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσα από την ενασχόλησή τους με το λιανεμπόριο, δίνοντας παράλληλα πρακτικές συμβουλές. Συντονιστής του πάνελ ήταν ο Νεόφυτος Παναγιώτου, BD & Marketing Manager της Powersoft.

Παράλληλα, πέραν των  250 συμμετεχόντων είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν μέσω της έκθεσης και του brunch που  διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία.

Οργανωτής του συνεδρίου ήταν η Powersoft Computer Solutions.

Πλατινένιος Xορηγός: Cyta business

Κύριος Χορηγός: Jinius by Bank of Cyprus

Χρυσοί Χορηγοί: OJO Sunglasses & G.A.P. Vassilopoulos VPayments

Την εκδήλωση συντόνιζε η IMH.

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη