Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business: Delivery Wars

Το food delivery είναι ένα κομμάτι της αγοράς που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε και εξαπλώθηκε ραγδαίως. Κάθε είδους delivery είναι φυσικά ιδιαίτερα εξυπηρετικό για τους καταναλωτές, όμως ειδικά στον τομέα του φαγητού και του καφέ, η ανάπτυξη είναι πέρα για πέρα απροσδόκητη.

Σ’ αυτό συνέβαλε βέβαια και η καραντίνα στην πανδημία, που το ενίσχυσε και το ενδυνάμωσε τόσο, σε βαθμό που σήμερα πλέον μπορούμε να το αποκαλούμε συνήθεια.

Οι παίκτες του online delivery φαγητού και καφέ είδαν τις εργασίες τους να απογειώνονται εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και έκτοτε διατηρούν υψηλές επιδόσεις. Διά του λόγου το αληθές, μοτοσικλέτες delivery που ανήκουν στις αναγνωρίσιμες, πλέον, ψηφιακές πλατφόρμες Foody, Bolt και Wolt βρίσκονται παντού και όλες τις ώρες.

Διαβάστε ακόμα:

Κτίζει γερά θεμέλια για το 2022 ο τομέας των ακινήτων (πίνακες)

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα εξατμίζουν τον μειωμένο φόρο κατανάλωσης

Είναι λοιπόν γεγονός ότι οι big four του e-food delivery κερδίζουν συνεχώς έδαφος, με το μεγάλο στοίχημα της ποιότητας και της ταχύτητας στην παράδοση να αποτελεί προτεραιότητα για τους ίδιους, εν μέσω του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στο οποίο καλούνται να συνυπάρξουν.

Το περιοδικό IN Business, στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση αυτή την Κυριακή 6 του μήνα, διεισδύει στον τομέα του food delivery.

Εκπρόσωποι των εταιρειών Foody, Wolt και Bolt, μας μιλούν για τη μεγάλη αυτή ανάπτυξη, τους τζίρους, τους πελάτες, τα προβλήματα και τις δυσκολίες τους, καθώς και για τις προτιμήσεις των Κυπρίων καταναλωτών.

Όπως επισημαίνουν στελέχη τους σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο IN Business, ο κύκλος των συνεργατών τους συνεχίζει να μεγαλώνει, μαζί και το πελατολόγιο και ο τζίρος τους.

Μοιράζονται, επίσης, στο περιοδικό IN Business τα συχνότερα παράπονα που δέχονται, αλλά και τα πρώτα στις προτιμήσεις στην Κύπρο προϊόντα, που ξεκινούν από τον καφέ και φθάνουν μέχρι την ασιατική κουζίνα.

Παίρνουν ακόμη θέση για το κατατεθέν νομοσχέδιο, που θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του delivery και θα βάλει προστατευτική στολή στους οδηγούς.

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)