Στον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας η Digital Studio LARKO LTD

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η εταιρεία Digital Studio LARKO LTDέχει δηλώσει συμμετοχή και έχει εγγραφεί στον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας (ΚΚΔ).

Σκοπός του ΚΚΔ είναι να παρέχει ένα πλαίσιο όπου η σχέση μεταξύ καταναλωτών και εμπορευόμενων μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω με αμοιβαίο όφελος. Οι εμπορευόμενοι που συμμετέχουν στον ΚΚΔ, παρέχουν ουσιαστικά στους πελάτες τους επιπρόσθετα οφέλη, πέραν των νόμιμων δικαιωμάτων τους, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν σεβασμό και αφοσίωση προς τους καταναλωτές.

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή συγχαίρει την εταιρεία Digital Studio LARKO LTD που έδειξε ενδιαφέρον να συμμετέχει στον ΚΚΔ και προτρέπει και άλλες επιχειρήσεις, όπως υποδείξουν ανάλογο ενδιαφέρον.

Οι εμπορευόμενοι που συμμετέχουν στον ΚΚΔ ενισχύουν τα νόμιμα δικαιώματα των καταναλωτών αλλά και τα πρόσθετα οφέλη για τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Οι εμπορευόμενοι που συμμετέχουν στον ΚΚΔ προσφέρουν αναβάθμιση των υπηρεσιών τους και υψηλότερο επίπεδο προστασίας προς τους πελάτες τους, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς τους εμπορευόμενους, να αυξάνονται οι πωλήσεις των εμπορευόμενων και να επιτυγχάνεται η δημιουργία συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των εμπορευόμενων. Επιπρόσθετα, οι επιχειρήσεις αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, έχοντας σε περίοπτη θέση στην επιχείρηση τους (κατάστημα/ηλεκτρονικό κατάστημα) το σήμα συμμετοχής (logo) στον ΚΚΔ.

Για το κείμενο του ΚΚΔ, το έντυπο δήλωσης συμμετοχής στον ΚΚΔ, τον ενημερωτικό οδηγό εφαρμογής του ΚΚΔ, καθώς και τον επικαιροποιημένο κατάλογο με τους εμπορευόμενους που συμμετέχουν στον ΚΚΔ ή περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.

Δειτε Επισης

10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»