Κ. Κώστα: Έμπνευση για τους υπόλοιπους η επιβράβευση όσων ξεχώρισαν

InBusinessNews  30/11/2021 19:57
Κ. Κώστα: Έμπνευση για τους υπόλοιπους η επιβράβευση όσων ξεχώρισαν

Κ. Κώστα: Έμπνευση για τους υπόλοιπους η επιβράβευση όσων ξεχώρισαν

InBusinessNews  30/11/2021 19:57

«Η επιβράβευση αυτών που ξεχώρισαν για την ηγεσία τους, αποτελεί έμπνευση για τους υπόλοιπους», ανέφερε στον χαιρετισμό του κατά τα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards ο Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κώστας Κώστα, υπογραμμίζοντας πως «η επιχειρηματικότητα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τη δική μας στήριξη».

Σημειώνοντας πως τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό κόσμο εδώ και οκτώ χρόνια, ο κ. Κώστα υπέδειξε πως πρόκειται για ένα θεσμό που προάγει την αριστεία, την καινοτομία, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη.

«Αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις ηγετικές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν. Τους επιχειρηματίες που δημιουργούν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, που διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος», υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμα:

Χρ. Αγκαστινιώτης: Σωστά επιχειρηματικά πρότυπα οι βραβευθέντες

Σε εξέλιξη τα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Ο Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών, που παρουσιάζουν τα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το αντάμωμα ξανά σε μια αίθουσα που, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο παλμός της κυπριακής οικονομίας κτυπά δυνατά. «Το παρόν και το μέλλον της κυπριακής οικονομίας βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα», ανέφερε, κάνοντας λόγο για μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν.

Αριστεία, καινοτομία, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, όπως τόνισε ο κ. Κώστα, είναι αξίες που στις Γενικές Ασφάλειες αποτελούν μέρος της εταιρικής τους κουλτούρας και έχουν μπολιαστεί βαθιά στο DNA του, εδώ και 70 χρόνια. «Με αυτά ως εφόδια προχωράμε στη νέα εποχή που προδιαγράφεται, οδηγοί της ασφαλιστικής βιομηχανίας ορίζουμε το δρόμο της ανάπτυξης, διαδραματίζοντας ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις», σημείωσε.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, υπογράμμισε πως απαιτούν εγρήγορση ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Όπως επισήμανε, το στοίχημα της ψηφιοποίησης και της βιώσιμης ανάπτυξης αφορά όλους και επιβάλλεται «ο καθένας από εμάς να βάλει το δικό του ‘’λιθαράκι’’».

«Η αξία που προσφέρουμε στους πελάτες μας», είπε, «είναι αυτό που μας διαφοροποιεί στην αγορά και μας καθιστά διαχρονικά, ως έναν από τους πιο αξιόπιστους ασφαλιστικούς οργανισμούς της χώρας ειδικά στην ασφάλιση επιχειρήσεων».

«Το παρόν και το μέλλον της κυπριακής οικονομίας», κατέληξε ο Κώστας Κώστα, «βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Η επιχειρηματικότητα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τη δική μας στήριξη. Η επιβράβευση αυτών που ξεχώρισαν για την ηγεσία τους, αποτελεί έμπνευση για τους υπόλοιπους».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας