ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού στα events της ΙΜΗ από 1η Δεκεμβρίου

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα δεδομένα που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο σε ό,τι αφορά τόσο στην επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας, όσο και στην ανάλυση των στοιχείων που καταδεικνύουν ότι οι πλείστες αλυσίδες μετάδοσης του COVID-19 είναι ανάμεσα σε ανεμβολίαστους, η ΙΜΗ με ύψιστη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των πελατών της και των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις της, ανακοινώνει πως από την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, στα συνέδρια, εκθέσεις, βραβεύσεις, και γενικά σε όλες τις εταιρικές εκδηλώσεις της ΙΜΗ θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ενήλικες που θα έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Διαβάστε ακόμα: 

Black Friday: Σε προσφορές προϊόντα τεχνολογίας μέχρι…ακίνητα

Εντυπωσιακά πλάνα από το City of Dreams Mediterranean (video)

Γ. Χρυσοχός: Αγαπημένη επένδυση των Κυπρίων τα ακίνητα


Ως εκ τούτου, με βάση την πιο πάνω απόφαση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα events της ΙΜΗ σε άτομα που είναι κάτοχοι αποδεικτικού στοιχείου αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου. δεν θα επιτρέπεται με την επίδειξη τεστ. Επίσης, η εταιρεία από τούδε και στο εξής καταργεί την παρουσία σημείου διενέργειας rapid test έξω από τους χώρους των εκδηλώσεων, πρακτική που εφαρμοζόταν τους τελευταίους μήνες στις εισόδους όλων των εκδηλώσεων της ΙΜΗ.

Ολόκληρη η Ευρώπη βιώνει ένα νέο κύμα της πανδημίας, με τους επιστήμονες να δηλώνουν πως η υγειονομική κρίση δεν θα τελειώσει μέσα στους επόμενους έξι μήνες, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι η πανδημία «θα συνεχιστεί ένα χρόνο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε» λόγω χαμηλού ποσοστού εμβολιασμών και άνισης κατανομής εμβολίων. Κοιτώντας πίσω την εβδομάδα που μας άφησε η πανδημία έφερε το πρώτο lockdown στην Ευρώπη, ρεκόρ κρουσμάτων σε αρκετές χώρες και ένα «κόκκινο» καμπανάκι από τους επιστήμονες που βλέπουν ένα δύσκολο χειμώνα μπροστά μας.

Η ΙΜΗ, έχοντας επίγνωση των ευθυνών της έναντι των προσπαθειών για μη εξάπλωση της πανδημίας, επιθυμία της είναι η προστασία και ασφάλεια των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις της, τους πελάτες και συνεργάτες της. Από την αρχή της πανδημίας, η ΙΜΗ κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί αίσθημα ασφάλειας σε όλες τις εκδηλώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας που ήταν σε ισχύ. Συγκεκριμένα, διαμόρφωσε τους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, τοποθετεί σημάνσεις και προειδοποιήσεις που αφορούν την τήρηση των αποστάσεων, την απαγόρευση χειραψιών, την τοποθέτηση χώρων απολυμάνσεων, την χρήση προστατευτικής μάσκας καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και την τοποθέτηση σημείων διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων στις εισόδους των εκδηλώσεων.

Σημαντικότερο στοιχείο για την ΙΜΗ συνιστά η ασφάλεια και η υγεία των πελατών της, κάτι το οποίο την οδήγησε να λάβει και να εφαρμόσει άμεσα την πιο πάνω αυστηρή απόφαση, χωρίς οποιεσδήποτε εξαιρέσεις.

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο