Φίλιππος Σώσειλος: Η PwC Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοπορεί

InBusinessNews  15/10/2021 18:22
Φίλιππος Σώσειλος: Η PwC Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοπορεί

Φίλιππος Σώσειλος: Η PwC Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοπορεί

InBusinessNews  15/10/2021 18:22

Τους συνεταίρους του οργανισμού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του εξέφρασε στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την εκλογή του, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, ο Φίλιππος Σώσειλος.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι μέσα από το πάθος και τη συνεργασία, η PwC Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοπορεί, επενδύοντας στην καινοτομία και παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες της. «Με γνώμονα τη νέα παγκόσμια στρατηγική της PwC “The New Equation”, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εδραιώσουν την εμπιστοσύνη και να επιτύχουν βιώσιμα αποτελέσματα», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο νέος CEO της PwC Κύπρου

Το who is who του νέου CEO της PwC Κύπρου Φίλιππου Σώσειλου

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος, Ευγένιος Ευγενίου, αφού συνεχάρη τον Φίλιππο Σώσειλο για την εκλογή του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του οργανισμού για το πάθος και τη δέσμευση τους κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων που βρισκόταν στο πηδάλιο της PwC. «Εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για την κυπριακή οικονομία, η PwC Κύπρου κατάφερε να ενισχύσει την  ηγετική της θέση, ενδυναμώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και την κυπριακή κοινωνία. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για τα συλλογικά μας επιτεύγματα και κυρίως για το γεγονός ότι η PwC είναι ένας οργανισμός έτοιμος για το μέλλον», σημείωσε.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας