Θέλεις να είσαι ο πρώτος EY Entrepreneur Of The Year της Κύπρου;

Προετοίμασες την επιχείρησή σου να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που συντελούνται στην παγκόσμια οικονομία και τις νέες προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία; Εξισορρόπησες την ισχυρή βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη, με τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλους; Προχώρησες στις δέουσες ενέργειες για μετασχηματισμό της επιχείρησής σου, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες και θέτοντας τον άνθρωπο και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο;

Διαβάστε ακόμα: 

Κ. Αναστασιάδης: Το Metropolis Mall και τα πλάνα της Acsion για Κύπρο

To νέο καθεστώς ΦΠΑ σε online αγορές και πόσο κερδισμένος βγαίνει ο Κύπριος

Σε όλες τις πιο πάνω προκλήσεις καλούνται να απαντήσουν οι σύγχρονες κυπριακές επιχειρήσεις, εάν επιθυμούν να διατηρήσουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην επανεκκίνηση και μεταμόρφωση της κυπριακής οικονομίας, καθώς και στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΥ Κύπρου υιοθετεί για πρώτη φορά στην Κύπρο το πρόγραμμα EY Entrepreneur Of The Year™. Το πρόγραμμα έρχεται να αναδείξει τη σημασία της επιχειρηματικότητας για τη χώρα μας, στην προσπάθειά της να ανακάμψει από την κρίση και να οικοδομήσει μια ανανεωμένη, βιώσιμη οικονομία, καθώς και να τιμήσει  κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας για τη συμβολή τους στην οικονομία και την κοινωνία, προωθώντας την επιχειρηματικότητα σε όλο το νησί και υποστηρίζοντας τους επιχειρηματίες για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.

Ο θεσμός EY Entrepreneur Of The Year
Ο θεσμός ΕΥ Entrepreneur Of The Year™, με συμμετοχές καταξιωμένων επιχειρηματιών από περισσότερες από 145 πόλεις και 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά βραβεία παγκοσμίως, έχοντας αναδείξει, κατά τα 30 χρόνια της ιστορίας του, προσωπικότητες που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στο παγκόσμιο επιχειρείν.

Επιχειρηματίες από όλους τους τομείς της οικονομίας σε ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίοι εκπροσωπούν από νεοφυείς επιχειρήσεις σε αναδυόμενες αγορές έως ομίλους με διεθνή παρουσία, καλούνται να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Επιχειρηματία Της Χρονιάς της EY, οι επιχειρηματίες μπορούν να δικτυωθούν με άλλους καταξιωμένους επιχειρηματίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρωτοποριακές ιδέες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν την αναπτυξιακή τους στρατηγική και να ενισχύσουν την εικόνα των εταιρειών και των ομάδων τους. Κάθε εθνικό πρόγραμμα καταλήγει στην ανακοίνωση ενός εθνικού νικητή που στη συνέχεια διαγωνίζεται για το έγκριτο βραβείο EY World Entrepreneur Of The Year™ Award. Η παγκόσμια εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, αναδεικνύοντας το πώς οι πιο δυναμικοί επιχειρηματίες στον κόσμο – φημισμένοι για την ικανότητά τους να βρίσκουν νέες ευκαιρίες, ακόμη και σε περιόδους πρωτοφανούς αλλαγής – συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να ξεχωρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή υποψηφιότητας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.eoy.cy.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας