Η τεχνητή νοημοσύνη, η νευροεπιστήμη και τα τυχερά παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της νευροεπιστήμης στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών και η εφαρμογή τους στο πλαίσιο του ασφαλούς παιχνιδιού, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στο 4ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2021.

Το φετινό Συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, θα διεξαχθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, στις 10:00 π.μ.

Διαβάστε ακόμη:

Στο IN Business Οκτωβρίου: Το στοίχημα των πρακτικών ESG

Aphrostrom: Οι συνεργασίες με το εξωτερικό και οι προκλήσεις

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης από τη συγκεκριμένη βιομηχανία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, ιδιαίτερα σε σχέση με την έγκαιρη ανίχνευση προβληματικών συμπεριφορών που αφορούν τα τυχερά παιχνίδια.

Ήδη, αρκετές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών χρησιμοποιούν δεδομένα παικτών, αλγόριθμους και προγνωστικά μοντέλα, με στόχο να εντοπίσουν προβληματικές συμπεριφορές και παίχτες υψηλού κινδύνου σε πραγματικό χρόνο. Κατά πόσο η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να θεωρηθεί ως ένα αξιόπιστο εργαλείο για τον έγκαιρο εντοπισμό εθιστικών συμπεριφορών και πώς μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια. Ο Δρ. Kim Mouridsen, ιδρυτής της, Mindway AI στη Δανία, θα μιλήσει στο συνέδριο και θα αναλύσει το πιο πάνω θέμα.

Ο καθηγητής Kim Mouridsen έχει εργασθεί στους τομείς της νευροεπιστήμης και τεχνητής νοημοσύνης για περισσότερα από 20 χρόνια στη Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο Aarhus, μεταξύ άλλων. Έχει συνιδρύσει το Cercare Medical και το Mindway AI για να μεταφέρει την έρευνα στη ζωή των ανθρώπων που την χρειάζονται. Είναι αναγνωρισμένος ομιλητής παγκοσμίως στην νευροαπεικόνιση και αναπτύσσει σύγχρονα προγνωστικά μοντέλα και διαγνωστικά εργαλεία για εγκεφαλικές νόσους και για εθισμούς.

Μέσα από το Συνέδριο, σκοπός της ΕΑΣ είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων από καταξιωμένους επαγγελματίες και αρμόδιους φορείς, καθώς και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και την ασφαλή ενασχόληση με αυτά.

Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αφορά, μεταξύ άλλων, της ανάδειξης των διαταραχών στοιχήματος σε ζήτημα Δημόσιας Υγείας, την αξιολόγηση κινδύνων και ασφαλών εργαλείων κατά τον σχεδιασμό τυχερών παιχνιδιών, η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της νευροεπιστήμης για την αποτροπή εθισμού στα τυχερά παιχνίδια, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες για την προστασία των παικτών, ασφαλέστερα πρότυπα για την ενίσχυση της προστασίας των παικτών, η χρήση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για μείωση της βλάβης που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια, κ.α. 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Δωρεάν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.  

  • Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, 
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, 
  • Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;