Πώς η παγκόσμια τεχνογνωσία στο Digital Marketing μπορεί να ενισχύσει την ψηφιακή σας στρατηγική

Το να ζεις και να εργάζεσαι την «εποχή της πανδημίας» αποδείχτηκε πιο δύσκολο από το αναμενόμενο. Το digital marketing αποδείχθηκε ότι ήταν ο κύριος μοχλός για αλληλεπίδραση και πωλήσεις, καθώς όλοι επιβιβάστηκαν στο «ψηφιακό τρένο» για να επιτύχουν την επιχειρηματική στρατηγική και τους στόχους τους.

Η «εποχή της πανδημίας» είναι ακόμα εδώ. Μετά από ενάμιση χρόνο πειραματισμών και ψηφιακής ανάπτυξης, πολλοί οργανισμοί και επαγγελματίες εξακολουθούν να δυσκολεύονται να εφαρμόσουν μια ψηφιακή στρατηγική. Μια στρατηγική που μπορεί να λάβει υπόψη τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις και εργαλεία για ισχυρή εφαρμογή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξέταση των πραγμάτων από μια παγκόσμια οπτική μπορεί να βοηθήσει την τοπική προοπτική.

Εάν πραγματικά θέλετε να μπείτε στη βιομηχανία του digital marketing σήμερα και να έχετε αποτελέσματα, το Digital Marketing Institute μέσω της παγκόσμιας συνεργασίας του με την ImarComms στην Κύπρο είναι το σύγχρονο ψηφιακό δίκτυο στο οποίο πρέπει να συμμετέχετε.

Με περισσότερους πτυχιούχους από οποιονδήποτε άλλο φορέα πιστοποίησης, το DMI κατέχει την παγκόσμια εξουσία και τις δυνατότητες digital marketing και πωλήσεων. Δουλεύοντας μ’ ένα δίκτυο προσεκτικά επιλεγμένων ειδικών σε παγκόσμιο επίπεδο, η ειδική ομάδα του DMI παράγει πιστοποιήσεις για ανάπτυξη δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας της βιομηχανίας, που να εξυπηρετούν στην ενδυνάμωση τόσο των επιχειρήσεων όσο και των επαγγελματιών.

Διασφαλίζουν ότι τα μέλη του DMI εξασφαλίζουν τις πιο ενημερωμένες και σχετικές ικανότητες που απαιτούνται, όπως έχει επικυρωθεί από την ψηφιακή βιομηχανία και από τους Industry Advisory Champions του DMI, οι οποίοι αποτελούνται από την Google, το Facebook, το Linkedin, το Twitter και το Hubspot.

Οι παγκόσμιες πιστοποιήσεις και μαθήματα του DMI προσφέρονται από την ImarComms στην Κύπρο τόσο σε τάξεις όσο και σε διαδικτυακές πλατφόρμες καλύπτοντας τους ακόλουθους τομείς:

επόμενη τάξη του Professional Diploma in Digital Marketing, που προσφέρεται από την ImarComms, θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Εάν επιθυμείτε να πάρετε την καριέρα ή την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο μ’ ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Πιστοποίησης στο Digital Marketing, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ImarComms και να ηγηθείτε σε αυτή την προσπάθεια.

Δειτε Επισης

10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»