Η  Infocredit Group χορηγός στο 7th International Compliance Forum

H Infocredit Group, κορυφαίος πάροχος λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους χορηγούς του 7th International Compliance Forum που οργανώνεται στις 15 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia με γενικό θέμα “Restarting the Global Economy the Right Way!”

Το Φόρουμ απευθύνεται στους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές οι οποίοι αναλύουν και συζητούν τις εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία του κλάδου.

Aνάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του Φόρουμ θα είναι ο Vincent Gaudel, ειδικός σε θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης της εταιρείας Lexis Nexis Risk Solutions, ηγέτιδα στους τομείς της διαχείρισης κινδύνων και ανάλυσης δεδομένων και στρατηγικός συνεργάτης της Infocredit Group στη Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα, Ρουμανία, Ρωσία και Ηνωμένα Εμιράτα. Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση με θέμα Sanctions compliance: takeaways from recent OFAC enforcement actions for screening controls and beyond’’ ο Vincent παρουσιάζει πρόσφατα παραδείγματα κυρώσεων και ρυθμίσεων της OFAC, τονίζοντας τις κύριες ελλείψεις στα προγράμματα συμμόρφωσης και πώς αυτά μπορούν να βελτιωθούν. Ο Vincent, είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και επεξεργασία των ρυθμιστικών εξελίξεων σε διεθνές επίπεδο που αφορούν άμεσα την λειτουργία της κανονιστικής συμμόρφωσης επηρεάζοντας άμεσα την στρατηγική της LexisNexis Risk Solutions και την παροχή λύσεων και υπηρεσιών. Ο Vincent είναι πιστοποιημένος από τον ACAMS ως Global Sanctions Specialist (CGSS), είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Linköping της Σουηδίας και Διεθνείς Επιχειρήσεις  από το INSEEC της Γαλλίας.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, η εταιρεία  Infocredit Group θα παρουσιάσει τις λύσεις κινδύνου που προσφέρει μέσω της LexisNexis Risk Solutions συμπεριλαμβανομένου και των εργαλείων LexisNexis WorldCompliance Online Search Tool, LexisNexis WorldCompliance Data and LexisNexis Bridger Insight XG. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για επιπλέον λύσεις και συστήματα που προάγουν την διαφάνεια στις συναλλαγές όπως επίσης και την συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, μέσα από demos και free trials.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φόρουμ κάντε κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαλεία και λύσεις της Infocredit Group επικοινωνήστε: +357 22 398000, email: info@infocreditgroup.com, ιστοσελίδα: http://www.infocreditgroup.com/services/lexisnexis

 

Λίγα Λόγια για την Infocredit Group

Τα τελευταία 45 και πλέον χρόνια,  η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων. Προσφέρει πρόσβαση σε κρίσιμες και ευαίσθητες επιχειρηματικές πληροφορίες σχετικά με μελλοντικούς αλλά και υφιστάμενους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες μιας εταιρείας. Συγκεκριμένα η Infocredit Group προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Συμβουλευτικές υπηρεσίες,  Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου και Επαγγελματικής Κατάρτισης.  Μέσα από το αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων της, όπως LexisNexis Risk Solutions (RELX Group), VinciWorks, eID και Finclude, η Infocredit Group στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων με μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που μπορούν να τις βοηθήσουν στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων.

Δειτε Επισης

Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)