Παρουσίασαν το Hadassah Health Park στη δήμαρχο Λακατάμιας

InBusinessNews  12/08/2021 16:05
Παρουσίασαν το Hadassah Health Park στη δήμαρχο Λακατάμιας

Παρουσίασαν το Hadassah Health Park στη δήμαρχο Λακατάμιας

InBusinessNews  12/08/2021 16:05

Έργο που θα περιλαμβάνει την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου νοσοκομειακού συγκροτήματος, το οποίο θα ανεγερθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της περιοχής της ευρύτερης Λακατάμιας, συζήτησαν η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα με εκπροσώπους του Hadassah Hospital Cyprus.

Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει ότι, το νέο νοσοκομείο με την επωνυμία «Hadassah Hospital Cyprus»,  θα είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κύπρο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ παράλληλα θα ανεγερθεί κέντρο  αποκατάστασης το «Ηadassah Rehabilitation Center» και κέντρο αυτόνομης υποβοηθούμενης διαμονής «Assisted Living Center». Με την ολοκλήρωση του έργου, αναμένεται ότι θα  δημιουργηθούν περισσότερες από 1,500 θέσεις εργασίας.

Διαβάστε εδώ: Ένα πάρκο υγείας για πεντάστερες ιατρικές υπηρεσίες στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε παρουσίαση του έργου και ανάλυση των υποδομών που θα περιλαμβάνει.

Η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη λεπτομερή ενημέρωση, ανέφερε ότι τέτοιου είδους αναπτύξεις μόνο καλά μπορούν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο και εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι μέσω του επιχειρηματικού αυτού εγχειρήματος θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο τομέας της σύγχρονης ιατρικής στην Κύπρο, προς όφελος τόσο των Δημοτών Λακατάμιας όσο και των ξένων επισκεπτών, αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας