Το επιτυχημένο έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (video)

InBusinessNews  09/08/2021 16:02
Το επιτυχημένο έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (video)

Το επιτυχημένο έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (video)

InBusinessNews  09/08/2021 16:02

Το επιτυχημένο έργο που διετέλεσε στα 25 χρόνια λειτουργίας της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου επαίνεσαν οι συμμετέχοντες του διαδικτυακού συνεδρίου «CySEC 25 Years: The Past, Present and Future of Financial Development and Innovation» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Στον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Δήμητρα Καλογήρου, στάθηκε στους σημαντικότερους σταθμούς και έργα που καθόρισαν την εξέλιξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ως οργανισμού και ως εποπτικής αρχής.

Τους εορτασμούς των 25χρόνων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου τίμησαν με χαιρετισμούς που απηύθυναν η Ευρωπαία Επίτροπος Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών Μέιριντ Μακγκίνες, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Μιχάλης Μιχαήλ. 

Ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, επεσήμανε ότι το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυβέρνηση θα συνεχίσουν να στηρίζουν όλες τις προσπάθειες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου καθώς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες ενδυναμώνουν τις εποπτικές αρχές και το πλαίσιο στο οποίο λειτουργούν.  

Το συνέδριο επικεντρώθηκε στη μετεξέλιξη και την ανάπτυξη του τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, καθώς επίσης και στις προοπτικές και ευκαιρίες που επιφυλάσσει το μέλλον.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας