Στο νέο τεύχος του GOLD: The Limassol Issue

InBusinessNews  15/05/2021 06:40
Στο νέο τεύχος του GOLD: The Limassol Issue

Στο νέο τεύχος του GOLD: The Limassol Issue

InBusinessNews  15/05/2021 06:40

Ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης, είχε πει: «Η πόλη είναι η τελειότερη μορφή κοινωνίας και αποβλέπει στο ανώτερο από όλα τα αγαθά».

Πράγματι, οι σημερινές πόλεις διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο στη διαμόρφωση της προόδου μας, τώρα περισσότερο από ποτέ. Στο πέρασμα του χρόνου, οι σύγχρονες πόλεις πρέπει να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται για να παραμείνουν παραγωγικά και ακμάζοντα κέντρα που εμπνέουν τους ανθρώπους να ζουν σ ’αυτές, επενδυτές να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και επιχειρήσεις να στηρίζουν την οικονομική τους ανάπτυξη.

Διαβάστε ακόμη: 

Ανάπτυξη εκατομμυρίων που ρίχνει... τα τσιμέντα (pics)

Απογειώνεται ξανά η TUS- Και Airbus Α320 στο στόλο της

Συμφωνία ανάσα για τις μικρές επιχειρήσεις

Π. Θεοφανίδης: Θέλουμε ο κόσμος να μάθει να φροντίζει τα μάτια του

Όλα τα brands της SAYWEAR στο Metropolis Mall

Από την πρόσβαση σε αξιοπρεπή στέγαση, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, μέχρι τη δημιουργία θέσεων εργασίας, προκύπτουν θεμελιώδη ερωτήματα: Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας, τι κάνει μια πόλη να ευδοκιμεί και να εξελίσσεται; Οι απαντήσεις βρίσκονται στις σελίδες αυτού του τεύχους, το οποίο είναι αφιερωμένο στην πόλη της Λεμεσού, μια ακμάζουσα ναυτιλιακή πρωτεύουσα, έναν ισχυρό επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κόμβο.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD, που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 16 Μαΐου στα περίπτερα, καθώς και δωρεάν σε digital έκδοση, παρουσιάζονται συνεντεύξεις με τον Νίκο Νικολαΐδη, Δήμαρχο Λεμεσού, τον Ανδρέα Τσουλόφτα, Πρόεδρο του EΒΕ Λεμεσού και τον Βασίλη Δημητριάδη, Υφυπουργό Ναυτιλίας. Επιπλέον, περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους επικεφαλής οργανισμών της πόλης, όπως το Cyprus Marine Club, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού και η πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό».

Ακόμη, το τεύχος αυτό παρουσιάζει μερικά από τα πιο φιλόδοξα έργα στον τομέα των ακινήτων που διαμορφώνουν σταδιακά τον ορίζοντα και το παραλιακό μέτωπο της πόλης, τα οινοποιεία της Λεμεσού και τα ευρήματα του Επιμελητηρίου Λεμεσού για την επιχειρηματικότητα στην πόλη, με γεγονότα και αριθμούς που αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, την ανθεκτικότητα και τις ανησυχίες του τομέα.

Μετά τη δημοσίευση της πρώτης λίστας του περιοδικού GOLD το 2013, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες με έδρα τη Λεμεσό, προσεγγίζοντας περισσότερες από 300 εταιρείες που φημίζονται για την αριστεία και την κερδοφορία τους, καθώς και άλλες με σημαντική παρουσία στην πόλη, το GOLD ανανεώνει και πάλι τη λίστα αυτή. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς, διαφόρων μεγεθών, οι οποίες έχουν συμβάλει σημαντικά στην τοπική και εθνική οικονομία.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας