Επί τάπητος η ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Ινδίας -  Κύπρου

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Ινδίας και Κύπρου, και ιδιαίτερα μεταξύ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις δύο χώρες σε ζωτικούς τομείς της Οικονομίας όπως Υγεία, Γεωργίας, Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, ο Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, ο οποίος ανήκει στην δύναμη του ΚΕΒΕ, διοργανώνει συνέδριο, υπό τον τίτλο: «INDIA-CYPRUS Business Cooperation and Investment Opportunities Highlighting Health, Information Communication Technology (ICT) and Agriculture Sectors».

Διαβάστε ακόμα:

Σε χαμηλές πτήσεις τα ταξίδια λόγω πανδημίας

LionGlobal Advisors: Αντιστέκονται στην κρίση τα ακίνητα

Π. Λοΐζου: Δεν είναι απλό εγχείρημα οι επενδύσεις σε ακίνητα

 
Το συνέδριο που πραγματοποιείται διαδικτυακά σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, από τις 11:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., σκοπό έχει να παρουσιάσει τους πιο πάνω αναπτυσσόμενους τομείς, εντοπίζοντας και συζητώντας τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επιχειρηματικό κόσμο, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ινδία.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο κάντε κλικ εδώ 

Τον κλάδο της Υγείας θα αναλύσουν οι Πόλυς Διονυσίου, Healthcare Lead της PwC Cyprus, Vivek Partheeban, Chief Operating Officer (COO) της Caplin Point Laboratories και Fredun Medhora, Managing Director της Fredun Pharmaceuticals. Οι τρεις τους, θα θέσουν στο επίκεντρο τα πλεονεκτήματα σε Ινδία και Κύπρο και το πώς οι δύο χώρες μπορούν να συνεργαστούν.

Τους κλάδους Γεωργίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίας και Τεχνολογίας θα αναπτύξουν οι Μιχαήλ C.G. Χαραλαμπίδης, CEO/MD της ecommbx και Prakash Wakankar, CEO- Two Wheeler Business & Chief of International Operations- Farm Equipment Sector της Mahindra & Mahindra Ltd. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι ευκαιρίες που Κύπρος και Ινδία προσφέρουν στους συγκεκριμένους τομείς, καθώς οι τρόποι ανάπτυξης και εδραίωσης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Το συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον  κυβερνητικών αξιωματούχων από την Ινδία και την Κύπρο, μελών του Κυπρο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, επενδυτών, επιχειρηματιών και ανώτερων στελεχών από τους τομείς της Υγείας, των ΤΠΕ (Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική, Ε&Α), καθώς επίσης και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από τον γεωργικό τομέα, διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οργανωτής: Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, High Commission of India, Nicosia
Στηρίζει: Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Millennial India International Chamber of Commerce, Industry & Agriculture
Πλατινένιος Χορηγός: ecommbx
Χρυσός Χορηγός: PwC Cyprus

Συντονισμός: IMH
Media Partners: INBusiness, GOLD Magazine, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες-ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.co

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών