Η καινοτομία επιβραβεύεται

Η μεγαλύτερη γιορτή της Καινοτομίας έρχεται με μια λαμπρή διαδικτυακή τελετή. Ποιοι θα είναι άραγε οι φετινοί νικητές; Εγγραφείτε στην διαδικτυακή πλατφόρμα για να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση την τελετή.

Διαβάστε ακόμα:
Οι μεγάλες ισραηλινές επενδύσεις στην Κύπρο
Χάρης Λοϊζίδης: Τουρισμός απ’ την αρχή

Για 14η συνεχή χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει τα 14α Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 από τις 5:00μ.μ. έως τις 6:30μ.μ. διαδικτυακά. Στην τελετή θα απονεμηθούν και τα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ). Τα βραβεία συμπληρώνουν την 13η χρονιά τους και ως στόχο έχουν να βραβεύσουν Κύπριους ερευνητές που με το έργο τους έκαναν τη διαφορά, σε διεθνές επίπεδο.

Ο διαγωνισμός της ΟΕΒ αναδεικνύει τις καλύτερες και πλέον καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται από κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο Τομέα.

Ο θεσμός απευθύνεται προς επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας και πιο συγκεκριμένα στον Πρωτογενή Τομέα, στον Τομέα Μεταποίησης, στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών, τον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και στον Τομέα Κοινωνικής Καινοτομίας, ένα ακόμη βραβείο που εμπλουτίζει τον θεσμό φέτος.

Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2020 πραγματοποιείται με την στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 643 000 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy και με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο 22 505 555 / 22 505 532 ή στην ιστοσελίδα www.imhbusiness.com

Για να παρακολουθήσετε την τελετή παρακαλώ εγγραφείτε πιο κάτω:   https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=reg20.jsp&referrer=https%3A%2F%2Fwww.imhbusiness.com%2F&eventid=2927127&sessionid=1&key=7EBA836B43547FC273BAFEA6A4C490CA®Tag=&sourcepage=register

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή