Ιατρική Σχολή €20 εκατ.

InBusinessNews  30/10/2020 07:29
Ιατρική Σχολή €20 εκατ.

Ιατρική Σχολή €20 εκατ.

InBusinessNews  30/10/2020 07:29

Στην προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την ανέγερση του κτηρίου της Ιατρικής Σχολής και Επιστημών Υγείας Νίκος Κ. Σιακόλας, στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στην Αγλαντζιά προχώρησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Σε τέσσερις ορόφους
Ο διαγωνισμός αφορά στην υλοποίηση του κτηρίου της Ιατρικής Σχολής και όλων των εκτεταμένων εξωτερικών οδεύσεων, διαμορφώσεων, φυτεύσεων και άλλου εξοπλισμού.

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Διαμερίσματα από €56.000 και σπίτια από €120.000 

Σημειώνεται ότι το κτήριο διαθέτει ευανάγνωστη τυπολογία και χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και λειτουργική οργάνωση, ενώ είναι διατεταγμένο σε τέσσερα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμα: Διαγραφές φόρων εκατομμυρίων ευρώ

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει την κοσμητεία και γραφειακούς χώρους, στο ισόγειο θα βρίσκεται η διδακτική κοινότητα, στο ημιυπόγειο θα στεγάζεται η ερευνητική ενότητα, ενώ στο υπόγειο θα βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης, καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

iatrikinews2


Σε τρία χρόνια
Η εκτιμώμενη αξία του συμβολαίου που θα υπογραφεί με τον επιτυχόντα προσφοροδότη ξεπερνά τα €20 εκατ. (€20.170.000 μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Το έργο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και οι πληρωμές θα γίνονται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 12:00 της 15ης Δεκεμβρίου 2020 μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) στον χώρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy

iatrikinews3

 

Εγγύηση συμμετοχής είναι το ποσό των €400.000.

Η διάρκεια εκτέλεσης του συμβολαίου καθορίζεται στα τρία χρόνια (36 μήνες) από την ημερομηνία έναρξης του έργου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας