Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Διαμερίσματα από €56.000 και σπίτια από €120.000

15 νέα οικιστικά ακίνητα, σπίτια και διαμερίσματα, βρίσκονται ανάμεσα στις νέες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Altamira. Οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από €56.000, ενώ οι τιμές των σπιτιών αρχίζουν από €120.000.
 
Διαμέρισμα με roof garden στη Δασούπολη- €195.000
Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Δασούπολη. Το διαμέρισμα (2010) βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτηρίου και είναι ημιτελές. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, 3 υπνοδωμάτια , μπάνιο, 2 καλυμμένες βεράντες και βεράντα οροφής. Επιπλέον, καλυμμένο διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 96 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. και της βεράντας οροφής σε 67 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Διαβάστε ακόμα: Ιατρική Σχολή €20 εκατ.
 
 
Διαμέρισμα στη Λακατάμεια- €120.000
Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Λακατάμειας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 202 και βρίσκεται στον 2ο όροφο της  καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «MARIO COURT» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Έχει εμβαδόν 77 τ.μ. κλειστών χώρων και 31 τ.μ. καλυμμένη βεράντα η οποία έχει κλείσει.  Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαβάστε ακόμα: Διαγραφές φόρων εκατομμυρίων ευρώ
 
 
Διαμέρισμα στους Αγίους Ομολογητές- €95.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας.  Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Επιπλέον, διαθέτει δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ημιυπόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 83 τ.μ. Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.
 
 
Δύο διαμερίσματα στη Γεροσκήπου- €90.000 και €92.000
Δύο διαμερίσματα 72 τ.μ. στον Δήμο Γεροσκήπου της Επαρχίας Πάφου. Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος της οικοδομής «Delmano Court 2» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων. Είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα στη Δασούπολη- €56.000
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην περιοχή Δασούπολη του Δήμου Στροβόλου. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 202, και βρίσκεται στον 2ο όροφο της καλοδιατηρημένης (1988) πολυκατοικίας «TITANIA COURT 3». Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν 38 τ.μ. κλειστών χώρων και 4τ.μ. καλυμμένη βεράντα. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με πολύ καλή απόδοση.
 
 

Κατοικία στον Άγιο Νικόλαο στην Λάρνακα- €640.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2003 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια (τα δύο με αποχωρητήριο/ντους), μπάνιο, καθιστικό και σάουνα. Στο υπόγειο υπάρχει δωμάτιο, αποχωρητήριο/ντους, αποθήκη και μηχανοστάσιο. Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 360 τ.μ., του υπογείου σε 120 και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.
 
 
Κατοικία στον Στρόβολο- €420.000
Διώροφη κατοικία με σοφίτα στον Δήμο Στροβόλου. Η κατοικία στο ισόγειο ανακαινίστηκε το έτος 2003 ενώ το 2007 ανεγέρθηκε επιπλέον όροφος και σοφίτα (ξύλινη κατασκευή). Η οικοδομή βρίσκεται σε σχετικά καλό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από  καθιστικό, σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, 1 υπνοδωμάτιο με δικό του ντους/αποχωρητήριο και 1 γραφείο. Ο όροφος αποτελείται από καθιστικό, πλυσταριό, 4 υπνοδωμάτια (τα 2 με δικό τους ντους και αποχωρητήριο) και κοινό μπάνιο/ αποχωρητήριο. Η σοφίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και ακάλυπτή βεράντα. Εξωτερικά υπάρχει βοηθητική οικοδομή/αποθήκη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 293 τ.μ., της σοφίτας σε 43τ.μ., της βοηθητικής οικοδομής σε 18 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 46 τ.μ. Η άνεση των εσωτερικών χώρων καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Κατοικίες στην Ορόκλινη- €400.000
Τα ακίνητα προς πώληση είναι δυο ημιανεξάρτητες διώροφες κατοικίες τεσσάρων υπνοδωματίων με υπόγειο στην Ορόκλινη της Επαρχίας Λάρνακας. Οι κατοικίες (2009) είναι τοποθετημένες στο βόρειο και νότιο τμήμα του ακινήτου και είναι διαμορφωμένες ως γραφειακοί χώροι. Η κατοικία στο νότιο τμήμα αποτελείται από είσοδο, δύο δωμάτια και αποχωρητήριο στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από τρείς γραφειακούς χώρους, κουζίνα και αποχωρητήριο. Στο υπόγειο υπάρχουν αποθήκη, ενιαίος γραφειακός χώρος και αποχωρητήριο. Η κατοικία στο νότιο τμήμα ενοικιάζεται. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 181 τ.μ. και του υπογείου σε 24 τ.μ. Η κατοικία στο βόρειο τμήμα αποτελείται από γραφειακούς χώρους, κουζίνα και αποχωρητήριο στο ισόγειο. Στον 1ο όροφο διαθέτει τρία γραφεία και αποχωρητήριο. Στο υπόγειο υπάρχουν αποθήκη, ενιαίος γραφειακός χώρος και αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 181 τ.μ. και του υπογείου σε 24 τ.μ. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί σημαντική στρατηγική επένδυση καθώς μπορεί να ενοικιαστεί μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα λόγω της τοποθεσίας του.
 
 
Δύο κατοικίες στην Αγλαντζιά- €300.000
Δύο ισόγειες κατοικίες εντός του παραδοσιακού πυρήνα του Δήμου Αγλαντζιάς. Οι ισόγειες κατοικίες ανεγέρθηκαν περί το 1987 και το επίπεδο συντήρησης τους είναι ικανοποιητικό. Η κατοικία στην νότια πλευρά αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικό/κουζίνα, ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Σημειώνεται ότι η καλυμμένη βεράντα έχει κλείσει και έχει μετατραπεί σε εσωτερικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 130 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ. Η κατοικία στην βόρεια πλευρά αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 130 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ. Οι κατοικίες είναι κενές και είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.
 

Κατοικία στην Χλώρακα- €242.000
Ισόγεια κατοικία στην Κοινότητα Χλώρακας της Επαρχίας Πάφου. Πρόκειται για κατοικία 148 τ.μ. που έχει ανεγερθεί το 1990 και έχει ανακαινιστεί το 2008. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε ακάλυπτη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, αποχωρητήριο με Jacuzzi και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με κήπο, ψησταριά και χώρος στάθμευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες με χρήση της ως πρώτη ή παραθεριστική κατοικία. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Κατοικία στο Φρέναρος- €210.000
Ισόγεια κατοικία με βοηθητική οικοδομή στην Κοινότητα Φρέναρος, της Επαρχίας Αμμοχώστου. Το ακίνητο (1983) βρίσκεται στο νότιο μέρος του τεμαχίου και αντιστοιχεί στο 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης 1336 τ.μ. Το ακίνητο δεν διαθέτει συμφωνία διανομής. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 165 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 35τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 20τ.μ. (περίπου). Η κατοικία κατέχεται.

Η βοηθητική οικοδομή τοποθετείται στο νοτιοανατολικά τμήμα του τεμαχίου και αποτελείται από 2 διαμερίσματα (στούντιο) συνολικού εμβαδού περί τα 65 τ.μ. και πλέον περί τα 5τ.μ. καλυμμένης βεράντας. Τα διαμερίσματα είναι κενά και δεν έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες. Να σημειωθεί ότι στο ακίνητο υπάρχει επέμβαση στο ανατολικό του σύνορο, από παρακείμενο τεμάχιο.
 
 
Kατοικίες στο Τσέρι- Από €166.000
Διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο στο Τσέρι. Οι κατοικίες είναι μέρος του "River Side Complex" το οποίο αποτελείται από 8 κατοικίες. Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών δεν έχουν ολοκληρωθεί όμως το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι σχετικά καλό. Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.
 
 
Κατοικία στους Άγιους Ανάργυρους- €125.000
Το ακίνητο (1980) προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Άγιοι Ανάργυροι του Δήμου Λάρνακας. Η κατοικία στο ισόγειο αποτελείται από ένα καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη και ντους με αποχωρητήριο ενώ στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 120 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. και του οικοπέδου σε 243 τ.μ. Να σημειωθεί ότι η κατοικία κατέχεται.
 
 
Μεζονέτα στην Πέγεια- €125.000
Διώροφη μεζονέτα στον Δήμο Πέγειας (2008). Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίος χώρος, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο με ντους στο 1ο όροφο.  Στον 2ο όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με μπάνιο και το άλλο με ντους/αποχωρητήριο. Σημειώνεται ότι ο χώρος στάθμευσης στο ισόγειο έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό με πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέχεται σε 100 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 7 τ.μ. Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί η ωραία θέα που απολαμβάνει. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Παραδοσιακή Κατοικία στο Μιτσερό- €120.000
Παραδοσιακή διώροφη κατοικία εντός του πυρήνα του χωριού Μιτσερό. Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, τραπεζαρία/σαλόνι ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, αποχωρητήριο/ντους και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο. Στον όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023