Οι Κύπριοι του City αποκτούν φωνή

InBusinessNews  16/10/2020 07:34
Οι Κύπριοι του City αποκτούν φωνή

Οι Κύπριοι του City αποκτούν φωνή

InBusinessNews  16/10/2020 07:34
Τη δική τους πλατφόρμα δημιούργησαν πρόσφατα Κύπριοι επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου, το γνωστό City. Ο σύνδεσμος φέρει την ονομασία Cypriots in the City και ήδη απαριθμεί εκατονταδες μέλη τα οποία προέρχονται από διάφορους τομείς οικονομικής δραστηριότητας και από διάφορα στάδια της επιχειρηματικής ιεραρχίας. Επίσης υπάρχει συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για εγγραφή μελών. 

RELATED ARTICLES


Η πλατφόρμα Cypriots in the City στοχεύει να φέρει κοντά Κύπριους που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, και εργάζονται στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, στον νομικό κλάδο, στη λογιστική και στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ή σπουδάζουν και θα ήθελαν να εργαστούν στους πιο πάνω τομείς.
 

Τα μέλη του Συνδέσμου έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αποκλειστικά events, να τύχουν καθοδήγησης από αναγνωρισμένα στελέχη στους τομείς τους  και να αναπτύξουν περεταίρω το επαγγελματικό τους δίκτυο.
 

Όπως εξήγησε στο InBNews ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φάνος Θεοφάνους η πλατφόρμα Cypriots in the City δημιουργήθηκε με σκοπούς: Την δημιουργία δικτύου για ανταλλαγή επαγγελματικών γνώσεων και εμπειριών μέσα στα πλαίσια των τομέων εξειδίκευσης μας, την υποστήριξη φοιτητών που επιθυμούν να αποκτήσουν σταδιοδρομία στο City του Λονδινου και την παροχή καθοδηγητικών συμβουλών (mentoring)σε εργαζόμενους επαγγελματίες.
 
Διαβάστε ακόμα: Μια νέα Στοά στην καρδιά της Λευκωσίας
 

Το Executive Committee της πλατφόρμας, απαρτίζεται από τους εξής:
Φάνος Θεοφάνους, Πρόεδρος
Αντώνης Θεμιστοκλέους, Αντιπρόεδρος
Andrew Σαββίδης, Γραμματέας
Σοφία Λοϊζίδου, Academic & Development Officer
Αμάντα Ιακωβίδου, Social Media & Press Officer
Ανδρέας Κυπριανού, Ταμίας
Ioάννα Λοϊζίδου, Μέλος
Radima Khatataeva, Μέλος
Στέφανι Παναγή, Μέλος
 
To Advisory Council της πλατφόρμας, απαρτίζεται από τους εξής:
Φάνος Θεοφάνους
Κύπρος Κυπριανού
Γιώργος Καμπανέλλας
Γιώργος Ρολόγης
Αλέξης Πανταζής
Πολα Χατζησωτηρίου
Χρίστος Καραολής
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας