Πλάνα για πολυόροφο κτήριο στο Δασούδι

InBusinessNews  16/10/2020 07:36
Πλάνα για πολυόροφο κτήριο στο Δασούδι

Πλάνα για πολυόροφο κτήριο στο Δασούδι

InBusinessNews  16/10/2020 07:36
Την κατασκευή πολυώροφου κτηρίου μεικτής ανάπτυξης στην περιοχή Δασούδι στη Γερμασόγεια προγραμματίζει  η εταιρεία «PROPERTY GALLERY».  H Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (MEEΠ) έχει κατατεθεί για μελέτη και έγκριση στην Περιβαλλοντική Αρχή.

RELATED ARTICLES


 
Σύμφωνα με τη ΜΕΕΠ, το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή και λειτουργία ενός κτηρίου 16 επιπέδων (13 υπέργειων ορόφων, ενός υπόγειου ορόφου, ενός μηχανολογικού ορόφου και εγκαταστάσεων οροφής – κήπου και κοινόχρηστων χώρων), το οποίο θα αποτελείται από 43 οικιστικά διαμερίσματα και δύο καταστήματα.
 

Το συνολικό ύψος του κτηρίου θα ανέρχεται στα 65 μέτρα, περίπου, από το επίπεδο του εδάφους. Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 2 χρόνια
Το έργο σχεδιάζεται να υλοποιηθεί σε μία φάση. 
 
Διαβάστε ακόμα: Οι Κύπριοι του City αποκτούν φωνή
 
Σύντομη περιγραφή του project
Οι κύριες χρήσεις του προτεινόμενουέ έργου θα είναι η οικιστική, ενώ θα συμπεριλαμβάνει επίσης εμπορικούς χώρους, γυμναστήριο, σπα, κολυμβητική δεξαμενή, υπαίθριο χώρο αναψυχής, αίθουσα υποδοχής, χώρους στάθμευσης, κήπο οροφής κοινόχρηστους χώρους και μηχανολογικούς χώρους.
 
εε
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας