ΚΕΒΕ Business Leader Awards

InBusinessNews  15/10/2020 09:30
ΚΕΒΕ Business Leader Awards

ΚΕΒΕ Business Leader Awards

InBusinessNews  15/10/2020 09:30
Για έβδομη χρονιά το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ τιμούν την επιχειρηματική αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις ημέρες και τα έργα επιφανών επιχειρηματιών. 

RELATED ARTICLES

     
    
Οι βασικότεροι τομείς της οικονομίας - Τουρισμός, Eστίαση και Ψυχαγωγία, Εμπόριο, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Γεωργία, Κτηνοτροφία και Αλιεία- και αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά μέσα από τη βράβευση οκτώ επιχειρηματιών-ηγετών, ενώ παράλληλα ένας στυλοβάτης του επιχειρείν τιμάται για τη συνολική συνεισφορά του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
 
Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο-σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα, αφού για επτά πλέον συνεχή έτη επιβραβεύουν επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.
 
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τέλος Οκτωβρίου στη Λεμεσό. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης.    
 
Κύριος Χορηγός: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Αργυροί Χορηγοί: Ζιβάνα Λοέλ, Cablenet και Υπεραγορές Σκλαβενίτης
 
Τα ΚΕΒΕ ΒUSINESS LEADER AWARDS πραγματοποιούνται φέτος λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την υγεία τόσο των προσκεκλημένων όσο και του προσωπικού της διοργανώτριας εταιρείας, ΙΜΗ, ακολουθώντας το σχετικό με τις διοργανώσεις πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και τηρώντας όλους τους νέους, έκτακτους κανονισμούς.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας