Cyprus Forum 2020: Policymaking Redefined

Το Cyprus Forum θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, από τις 08:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.  Στόχος του Cyprus Forum να καταστεί θεσμός στην κυπριακή δημόσια συζήτηση και να ενισχύσει τον επαναπροσδιορισμό της χάραξης πολιτικών στην Κύπρο, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και την προώθηση βιώσιμων και κοινωνικά υπεύθυνων πολιτικών στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες θα συζητήσουν για διάφορα θέματα, που βασίζονται στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (Ατζέντα 2030): (1) Η οικονομία, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη. (2) Ο τομέας της εξωτερικής πολιτικής, της ενέργειας και του περιβάλλοντος. (3) Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί. (4) Η έρευνα και η καινοτομία. (5) Η εκπαίδευση και ο πολιτισμός. (6) Η υγεία και ο αθλητισμός.

Σε ένα από τα panels του forum θα συζητήσουν αρμόδιοι φορείς του κλάδου και επιστήμονες για το μέλλον του τομέα της υγείας στην Κύπρο σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η Δωροθέα Πανά, Λέκτορας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, η  Επίτροπος Υγείας & Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε., Στέλλα Κυριακίδου, ο πρώην Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλάς, ο πρόεδρος του University of South Carolina, Χάρης Παστίδης και η Δρ. Natasha Azzopardi-Muscat, Director of the Division of Country Health Policies and Systems in the World Health Oganization και άλλοι. Περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα panels θα ακολουθήσουν στα επόμενα δελτία τύπου.

Το Cyprus Forum θα είναι το πρώτο μεγάλης εμβέλειας forum στην Κύπρο, μέσα στους πρωταρχικούς σκοπούς του οποίου είναι η ισότητα των φύλων όσον αφορά την οργανωτική ομάδα, την συμβουλευτική επιτροπή και τους ομιλητές. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το ζήτημα θα ακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ.

Oργανωτές: Oxygono, Zenox
Συνεργάτες: Delphi Economic Forum
Συντονιστής: ΙΜΗ
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τo Cyprus Forum-τηλ.: +357 22 678 670, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@cyprusforum.cy, ιστοσελίδα: www.cyprusforum.cy ή την ΙΜΗ-τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»