Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

KES College: Αναγνώριση Τίτλου Σπουδών της Αισθητικής ως Ισότιμο προς Πτυχίο Πανεπιστημιακού Επιπέδου

Το KES College, έχοντας 40 και πλέον χρόνια εμπειρία στις σπουδές Αισθητικής (από το 1979),  ανακοινώνει ότι είναι το μοναδικό Kολλέγιο σε όλη την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα που προσφέρει τετραετές Πρόγραμμα Σπουδών σε επίπεδο Πτυχίου στην «Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής» το οποίο έχει αναγνωριστεί ως Ισότιμο Πανεπιστημιακού Επιπέδου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. 03/08/2020, Αρ.Πρωτ.135/20).

Το Πρόγραμμα Σπουδών «Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής (4 Χρόνια, Πτυχίο)» του KES College, το οποίο είναι Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), παρέχει όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και εργαστηριακές γνώσεις που στοχεύουν στην επιστημονική κατάρτιση των φοιτητών του στον τομέα της Αισθητικής ως επίσης και στην άρτια εξειδίκευσή τους στις σύγχρονες μεθόδους Αισθητικής φροντίδας και περιποίησης.
Περαιτέρω, το  ανανεωμένο αυτό Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρει γνώσεις σε θέματα Οργάνωσης, Διοίκησης και Λειτουργίας Μονάδων Αισθητικής δίνοντας στους απόφοιτους του όλα τα αναγκαία εφόδια για να  ανταποκριθούν με επιτυχία στις σύγχρονες επαγγελματικές τάσεις του τομέα και ταυτόχρονα, να αποκτήσουν όλα τα απαιτούμενα προσόντα για μια επαγγελματική και υπεύθυνη Οργάνωση και Διαχείριση του χώρου εργασίας.


Είναι πλέον γεγονός ότι οι Αισθητικοί, απόφοιτοι του KES College δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους απόφοιτους ενός ελληνικού, βρετανικού ή αμερικάνικου πανεπιστημίου. Τα μαθήματα του πτυχίου της Αισθητικής είναι προσεκτικά δομημένα έτσι ώστε οι φοιτητές να λαμβάνουν όλες τις γνώσεις με την ενεργή συμμετοχή και την πρακτική εξάσκησή τους στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες με τελευταίου τύπου μηχανήματα, κτηριακές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου. Το Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα σε μικρά τμήματα ώστε η πρακτική άσκηση να έχει τη σωστή αξία και αποδόμηση γνώσεων από καταξιωμένες Αισθητικούς και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και ταυτόχρονα, να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των φοιτητών.
 
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και συγκεκριμένα τον περί Εγγραφής Αισθητικών Νόμο, οι απόφοιτοι του KES College έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν αμέσως μετά την απόκτηση του Τίτλου Σπουδών τους στο Μητρώο του Υπουργείου Υγείας και να αποκτήσουν την Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος Αισθητικού και την Ειδική Άδεια για την αυτόνομη χρήση και Εφαρμογή του Laser υψηλής ισχύος τύπου 3Β και 4, το οποίο διδάσκεται από ειδικούς εκπαιδευτές.
 
Απόφοιτοι αναγνωρισμένων σχολών Αισθητικής με 2 ή και 3 χρόνια φοίτησης, έχουν τη δυνατότητα να αξιολογηθούν και να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Πτυχίο του KES College.
 
Η ομάδα εγγραφών του KES College είναι έτοιμη και σας περιμένει!
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εισδοχής και Εξυπηρέτησης Φοιτητών του KES College στο τηλ. 22875737.

Δειτε Επισης

2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου