Προφυλάξετε την επιχείρηση σας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Κάθε καλοκαίρι οι πλείστες επιχειρήσεις αναστέλλουν τις εργασίες τους για περίοδο 3 εβδομάδων για την καλοκαιρινή τους ξεκούραση, δίνοντας ευκαιρία σε διάφορες κακόβουλες ενέργειες να ενεργοποιηθούν. Με μία απώλεια ρεύματος ή με ένα ξαφνικό ξέσπασμα φωτιάς να απειλεί την κάθε επιχείρηση και τις διαρρήξεις να είναι σε πρώτη ζήτηση. Ο επαγγελματικός χώρος χρήζει άμεσα ειδικών μέτρων ασφαλείας όσο παραμένει κλειστός για τις διακοπές.

Για την πληρέστερη ασφάλεια του επαγγελματικού σας χώρου κατά τη διάρκεια των διακοπών, η KRYPTO προτείνει σειρά ενεργειών που είναι απαραίτητες για την προστασία της περιουσίας σας.

Εξ αυτών, ορισμένες αποτελούν απλές πρακτικές που καθένας οφείλει να ακολουθεί για να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να προσελκύσει ευκαιριακούς διαρρήκτες. Και αυτό γιατί μελέτες έχουν συστηματικά δείξει ότι τα περισσότερα εγκλήματα, ιδιαίτερα οι διαρρήξεις και κλοπές, λαμβάνουν χώρα χωρίς ιδιαίτερη προμελέτη: ο διαρρήκτης δρα όταν θεωρήσει ότι η παραβίαση είναι εύκολη ή τα εν δυνάμει κλοπιμαία είναι αρκετά υψηλής αξίας για να προσπαθήσει να τα αποκτήσει.

Συνεπώς, πριν κλείσει η επιχείρηση σας για διακοπές, απαιτούνται οι παρακάτω πρακτικές ασφάλειας του χώρου:
 
1. Προστασία του εξοπλισμού
Ακριβός εξοπλισμός και μηχανήματα αξίας δεν πρέπει να αφήνονται σε εμφανή μέρη αλλά να αποθηκεύονται σε ασφαλείς χώρους που δεν είναι ορατοί εκτός των εγκαταστάσεων σας.
 
2. Στοιχειώδης ασφάλιση του χώρου
Πέραν του κλειδώματος και ασφάλισης όλων των σημείων εισόδου (πχ, πόρτες, παράθυρα), είναι σημαντικό να ασφαλιστεί και κάθε άλλου είδους κατασκευή που μπορεί να δώσει πρόσβαση σε έναν εισβολέα (π.χ. φωταγωγός).
 
3. Εγκατάσταση σωστού συστήματος συναγερμού
Στη σημερινή εποχή είναι αδιανόητο να υπάρχει επαγγελματικός χώρος χωρίς κάποιο σύστημα συναγερμού στις εγκαταστάσεις του. Πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι επαρκές, λόγω ελλιπούς σχεδιασμού ή παράλειψης σημαντικών παραμέτρων προφύλαξης και πρόβλεψης που απαιτεί ο συγκεκριμένος επαγγελματικός χώρος.

Στην KRYPTO, το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας πρωτίστως εκτιμά πλήρως τις ανάγκες κάλυψης κάθε επαγγελματικού χώρου εξειδικευμένα, με πείρα στην αξιοποίηση κάθε προϋπολογισμού για μεγιστοποίηση αποτελεσματικότητας του ιδανικού για το χώρο συστήματος. Έτσι η δυνατότητα κρούσης συναγερμού σε κάθε απόπειρα διάρρηξης, μικρής ή μεγάλης, εξασφαλίζεται αποτελεσματικά.
 
4. Εγκατάσταση έξυπνου συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (CCTV)
Και μόνο η ύπαρξη καμερών παρακολούθησης αποτελεί σημαντικό αποτρεπτικό στοιχείο για τους περισσότερους κακόβουλους δράστες ή κακοποιούς. Το σωστό σύστημα CCTV ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια του χώρου σας αφού καταγράφει κάθε ύποπτη ή απλώς ασυνήθιστη ενέργεια.

Στην KRYPTO, μέσα από ειδικές μας προσφορές είναι δυνατόν, άμεσα και εύκολα, να εγκατασταθεί ένα σύγχρονο, αξιόπιστο σύστημα από τις καλύτερες εταιρίες της αγοράς, που θα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να ελέγχεται ανά πάσα στιγμή το καλώς έχειν του χώρου τόσο από τον ιδιοκτήτη όσο και, πρωτίστως, από τους ειδικούς χειριστές του κέντρου επιχειρήσεών της KRYPTO που θα δράσουν για να αποτρέψουν κάθε κακόβουλη ενέργεια.
 
Τέλος, είναι ζωτικής σημασίας το σύστημα CCTV να επικοινωνεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με εξειδικευμένο κέντρο ελέγχου και επιχειρήσεων όπως αυτό της KRYPTO, όπου το ειδικά εκπαιδευμένο της προσωπικό χειρίζεται πλήρως την υπερσύγχρονη τεχνολογία ΑΙ (Artificial Intelligence) μέσω της οποίας η οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια μπορεί να αποτραπεί ή να αντιμετωπιστεί εν τη γενέσει της, ακόμα και με ειδικό προσωπικό ασφαλείας που επεμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο, προστατεύοντάς τον και εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη ασφάλεια του, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Με τα ειδικά πακέτα του προγράμματος The Krypto Safety Club, η συνεχής αυτή επιτήρηση του επαγγελματικού σας χώρου γίνεται αποτελεσματικά, οικονομικά, και κυρίως με την εγγύηση του πρωτοπόρου στον τομέα της ασφάλειας στην Κύπρο, της KRYPTO.
 
 
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation