Οι λεπτομέρειες για τον τηλεοπτικό γάμο Cyta-Cablenet-Primetel

Οι λεπτομέρειες για τον τηλεοπτικό γάμο Cyta-Cablenet-Primetel

Οι λεπτομέρειες για τον τηλεοπτικό γάμο Cyta-Cablenet-Primetel

Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι σε ισχύ η συμφωνία των τηλεπικοινωνιακών παρόχων Cyta, Cablenet και PrimeTel σε σχέση με την μετάδοση όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca Cola και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews στην ουσία τις επόμενες μέρες με πρώτη τη Cyta, κάθε εταιρεία θα ανακοινώσει την τιμολογιακή της πολιτική για τα νέα πακέτα στα οποία θα δίνουν στην ουσία την επιλογή στους πελάτες τους να παρακολουθήσουν με συγκεκριμένο ποσό όλους τους αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου σε πρωτάθλημα και κύπελο.

Παράλληλα θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα.
 
 
Από τα πακέτα θα εξαιρούνται πρωταθλήματα που δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στην Κύπρο για την παρακολούθηση τους όπως π.χ. το ρωσικό πρωτάθλημα.

Πάντως και οι τρεις πλατφόρμες θεωρούν πως θα βγουν ενισχυμένες από αυτή τη συνεργασία, καθώς εκτιμούν πως λόγω του κορωνοϊού θα αυξηθεί σημαντικά και ο αριθμός των πελατών τους καθώς θα μεγαλώσει και η πίτα της αγοράς.

Κάθε εταιρεία αναμένεται να συνδυάσει τα πακέτα της, είτε με την παροχή διαδικτύου, είτε την κινητή της τηλεφωνία ώστε να τα κάνει όσο το δυνατό πιο ελκυστικά στο φίλαθλο κοινό.
 

Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει στα νέα πακέτα είναι το κατά πόσον θα ενσωματωθεί σε αυτά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε σχέση με τα παιχνίδια που μεταδίδει η πλατφόρμα της NOVA κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.
 
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας