Οι συνέπειες του κορωνοϊού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13 Ιουλίου 2020, στις 16:00 μ.μ., φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως μια διαδικτυακή συγκέντρωση των διευθυντικών στελεχών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου. Επιδίωξη του Συνεδρίου, είναι να προβεί σε μια πρώτη στο είδος της ανάγνωση των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιγράφοντας τις παρούσες οικονομικές συνθήκες εντός των οποίων καλούνται να λειτουργήσουν και θέτοντας επί τάπητος τρόπους διασφάλισης, σε πρώτο στάδιο της βιωσιμότητάς τους και σε δεύτερο, της σταδιακής επιστροφής τους σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας. 
 
Ανάμεσα στους διακριμένους ομιλητές του Συνεδρίου, θα βρίσκεται ο κύριος Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής της Great Place to Work, ο οποίος θα μιλήσει για τα οφέλη της κρίσης του COVID-19, το τι έχουν μάθει οι επιχειρήσεις και πώς μπορούν να εξελιχθούν ώστε να γίνουν πιο αποδοτικές.
 
 Η πανδημία του κορωνοϊού, πέραν της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε σε ολόκληρο τον πλανήτη, δημιούργησε παράλληλα και μια τεραστίων διαστάσεων οικονομική κρίση με συνέπειες που ακόμη και σήμερα δύσκολα μπορούν να προβλεφθούν με ασφάλεια ως προς τις μελλοντικές τους παρενέργειες και προεκτάσεις στην πραγματική οικονομία. Όπως σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, έτσι και στην Κύπρο, το αναγκαστικό και μακράς διάρκειας lockdown που επιβλήθηκε σε ζωτικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, έβαλε αναπόφευκτα τη θηλιά στο λαιμό εκατοντάδων επιχειρήσεων, οι οποίες είδαν από την μια μέρα στην άλλη τον κύκλο εργασιών τους να συρρικνώνεται, τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και τη ρευστότητά τους σχεδόν να εκμηδενίζεται.
 
Βασικός στόχος στην μετά την πανδημία εποχή, οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εξέλθουν όσο το δυνατό πιο αλώβητες από την οικονομική κρίση που αφήνει πίσω του ο κορωνοϊός. Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και άλλα ανώτερα στελέχη απ’ όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου.    
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Cyprus International Institute of Management (CIIM), Great Place to Work, KPMG Κύπρου και Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Βusiness, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com και ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation